Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συνάντηση για τις Εθνικές ομάδες χάντμπολ

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 
(Photo: Action Images).
Ο προγραμματισμός των Εθνικών ομάδων χάντμπολ της επόμενης περιόδου συζητήθηκε και αναλύθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΟΧΕ.
Παρών ήταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χαράλαμπος Πιλαφάς, ο πρώτος αντιπρόεδρος, Παντελής Χατζηιωάννου, η ειδική γραμματέας και πρόεδρος της ΔΕΠ, Κούλα Μπακολοπούλου, το μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Σταυρακάκης, ο διευθυντής της ΟΧΕ, Γιάννης Καρανάσος, ο τεχνικός σύμβουλος- διευθυντής Εθνικών ομάδων Γιάννης Βαρελτζής, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Κρανάκης (Εθνική Ανδρών), Σωκράτης Βακάλης (Εθνική Ανδρών), Στέλιος Σεϊρεκίδης (Εθνική Εφήβων), Παναγιώτης Ιατρούδης (Εθνική Παίδων), καθώς και οι συνεργάτες στις εθνικές ανδρών και γυναικών, Παναγιώτης Μεσσήνης και Γιώργος Αντωνίου αντίστοιχα.
Στη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα σχεδιασμού των εθνικών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, των εθνικών πρωταθλημάτων, αλλά και το καλεντάρι της επόμενης περιόδου. Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί έκαναν τις εισηγήσεις τους και τις προτάσεις τους για το παρόν και το μέλλον των εθνικών ομάδων, καθώς και έναν μίνι απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου