Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

«ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ»

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
 Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε αμέσως μετά την κλήρωση στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Σατανική συγκυρία. Μία ελληνική θα βρεθεί γρήγορα εκτός. Θα γίνουν δύο δυνατά παιχνίδια. Δεν την θεωρώ καλή κλήρωση, ειδικά για εμάς που ήμασταν στο γκρουπ των ισχυρών. Μας βαπτίζει αουτσάιντερ το γεγονός ότι θα παίξουμε το δεύτερο ματς εκτός έδρας. Ξεκινάει αναπάντεχα η σεζόν. Μια νέα πρόκληση και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη. Η ΑΕΚ όμως έχει αλλάξει περισσότερα πράγματα σε σχέση με εμάς. Εμείς δεν θα αργήσουμε να βρεθούμε. Η ΑΕΚ έχει καινούργιους περιφερειακούς και θα χρειαστούν χρόνο»
«Να σεβαστούμε τον Διομήδη»Ο αρχηγός της ΑΕΚ Χριστόφορος Μπακαούκας: «Πρέπει να σεβαστούμε τον Διομήδη, που είναι Κυπελλούχος Ευρώπης και πρωταθλητής Ελλάδας. Θα παίξουν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζω να είναι μια διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ. Η πρόκριση είναι 50-50. Θα μπορούσε η κλήρωση να είναι διαφορετική και οι δύο ομάδες να προκρινόντουσαν στην επόμενη φάση».
Για την μεταγραφή του Αλέξη Αλβανού είπε: «Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στο άθλημα. Θα βοηθήσει πολύ το ελληνικό χάντμπολ και την ΑΕΚ. Έχουμε να μάθουμε πολλά πράγματα από τις εμπειρίες του στο εξωτερικό. Είναι μεγάλο κίνητρο η παρουσία αυτού του παίκτη στην ομάδα, ακόμα και για εμάς τους μεγάλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου