Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αλβανός: «Περήφανος που ανήκω στην ΑΕΚ»

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Περήφανος που πλέον, αποτελεί κομμάτι της Ένωσης νιώθει ο Αλέξης Αλβανός, καθώς επαναπατρίστηκε ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας του στο εξωτερικό για λογαριασμό της ΑΕΚ.
Ο Έλληνας άσος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως θα αγωνίζεται στον «δικέφαλο», ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς της νέας του ομάδας.
Aναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αλέξης Αλβανός στον Nova Σπορ FM 94,6:
Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Νιώθω περήφανος και ευχαριστημένος που βρήκα τη συγκεκριμένη στιγμή μια ομάδα με πολλές περγαμηνές να κάνει μια υπερπροσπάθεια για να με κατακτήσει. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι μια ιστορική ομάδα με φοβερούς φιλάθλους και μπορεί να πρωταγωνιστήσει τόσο σε Ελλάδα, όσο και Ευρώπη. Οι φίλοι της ΑΕΚ μου έστελναν μηνύματα για να έρθω στην ομάδα και αποδέχθηκα. Από προσωπικής πλευράς, όπου και να πήγαινα θα ήμουν 100% επαγγελματίας. Ότι γυρνάω στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι σταματώ. Συνεχίζω προπονήσεις και η ΑΕΚ μου έδειξε στο τέλος ότι με θέλει περισσότερο. Γενικά έκαναν υπερπροσπάθειες για να με κατεβάσουν στην Αθήνα, είναι μια ιστορική ομάδα και νιώθω δικαιωμένος που θα αγωνίζομαι εκεί από του χρόνου».
Για την απόφαση της επιστροφής στην Ελλάδα: «Ο κύριος λόγος είναι οικογενειακός, έχω δύο παιδιά και το ένα είναι μόλις 5 ετών και φέτος θα πάει νήπιο. Προτιμούμε να ξεκινήσουμε τη ζωή μας και πάλι στην Ελλάδα, βοηθώντας τα παιδιά μας. Εκτός δυστυχώς δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό και αποφάσισα πως τώρα ήταν η καλύτερη στιγμή να επιστρέψω».
Για την αναγνώριση από όλους τους φιλάθλους: «Είναι μια στιγμή που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα. Σέβονται ότι έχω πετύχει μέχρι ώρας και έχει αντίκτυπο. Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω τις θυσίες που έκαναν για εμένα. Είναι ένα βήμα μεγάλο το να γυρίσω στην Ελλάδα και θα προσπαθήσω να… περάσω στοιχεία από το γερμανικό πρωτάθλημα και να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος και στη χώρα μας».
Για το αν είχε δισταγμό για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Κάποια στιγμή όλοι μας θα γυρίσουμε στην Ελλάδα και θα αντιμετωπίσουμε πιθανώς τη μειωμένη οργάνωση του ελληνικού χάντμπολ. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν δείξει με τη μεταγραφή μου ότι κινούνται προς το σωστό δρόμο. Ήδη και ο Διομήδης έχει μπει σε ένα επίπεδο επαγγελματισμού και ελπίζω και άλλοι Έλληνες του εξωτερικού να έχουν σαν επιλογή την επιστροφή τους και να δυναμώσουμε το άθλημα μας, ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου