Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

«ΟΠΩΣ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΗ…»

Πηγή:  http://www.handball.org.gr 
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Βέροια. Οι προπονητές των τριών πρώτων ομάδων μιλούν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για το επίπεδο της διοργάνωσης, αλλά και των αθλητών.
Ο προπονητής του Ζαφειράκη Νάουσας Θόδωρος Παυλίδης σχολίασε: «Ήταν ένα καλά οργωμένο τριήμερο, το οποίο τελείωσε θετικά για εμάς. Μετά από μία κουραστική χρονιά, με συμμετοχή στην Α2 Ανδρών και τελική φάση Παίδων, δικαιώθηκαν και μπορούν να κάνουν ευχάριστα τις διακοπές τους. Δεν σταματάμε εδώ. Αυτή είναι η αρχή, θα δουλέψει πολύ, όπως στο παρελθόν, ώστε να επιστρέψει κάποια στιγμή η ομάδα των Ανδρών στην Α1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα των παικτών. Ξεχώρισα τουλάχιστον μια 12αδα παικτών που έχουν τα στοιχεία, τα οποία αν δουλευτούν μπορούν να φέρουν ξανά στην Ελλάδα επιτυχίες όπως έφεραν η γενιά των Αλβανού, Χαλκίδη, Καρυπίδη».
Ο τεχνικός του Φιλίππου Βέροιας -που κατέκτησε την 2η θέση- Απόστολος Ντέλας, επεσήμανε: «Ήταν ένα τουρνουά με πολύ καλό επίπεδο. Οι ομάδες ήταν πολύ βελτιωμένες σε σχέση με πέρσι. Τα παιδιά φάνηκε ότι έχουν δουλέψει και τα αποτελέσματα ήταν καθρέπτης αυτού. Πιστεύω ότι αυτό το σύστημα είναι το πιο δίκαιο. Όλες οι ομάδες παίζουν με όλους. Για την ομάδα μας πρέπει να πω ότι η πορεία της ήταν πολύ ευχάριστη. Πέρσι είχαμε πάρει την 5η θέση και φέτος την 2η και μάλιστα αήττητοι. Είχαμε δύο παίκτες στην καλύτερη επτάδα και γενικά δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Νίκο Μάντζο για όλο τον σχεδιασμό, διότι είναι ο αρχιτέκτονας όλου του οικοδομήματος, όπως φυσικά και τον Νίκο Κούγια, άμεσο συνεργάτη και φίλο μου».
Από την πλευρά του ο τεχνικός του Δούκα, Σάσα Ζιβούλοβιτς: «Οι ομάδες ήταν σχεδόν ισοδύναμες. Πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Φίλιππος Βέροιας ήταν πολύ δυνατός, ο Φοίβος περίμενα να πάρει καλύτερη θέση. Εμείς είχαμε την ατυχία να χτυπήσει ο Ηλιόπουλος στο πρώτο παιχνίδι, ενώ και ο Ούρος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Παρόλα αυτά πήραμε την 3η θέση. Το «Φιλίππειο» είναι ένα πολύ ωραίο χαντμπολικό γήπεδο που κάθε παιδί θέλει να παίξει. Είδα ταλέντα και πιστεύω ότι αν συνεχιστεί η καλή οργάνωση, θα έχει μέλλον και το χάντμπολ στην Ελλάδα και η Εθνική ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου