Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΠΑΟΚ: Συμφώνησαν Κεσίδης και Ορφανουδάκης. Νεος χορηγός η ΗΛΕΚΤΡΑ

Του Ηλία Τατάλα www.paok24.com
Παίκτης του ΠΑΟΚ και για την επόμενη χρονιά θα είναι ο Στάθης Κεσίδης, καθώς σήμερα ανανέωσε και τυπικά τη συνεργασία του. Ο Κεσίδης, που θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα συναντήθηκε το πρωί με τον έφορο του τμήματος Γρηγόρη Κεσίδη και έβαλαν την υπογραφή τους στο σχετικό συμφωνητικό της συνεργασίας. Και οι δύο δήλωσαν χαρούμενοι για την εξέλιξη της υπόθεσης, που κράτησε σχεδόν δύο εβδομάδες, καθώς ο παίκτης ανήκει στο Ζαφειράκη Νάουσας και παραχωρείται με υποσχετική.
"Μετά από μία πολύ όμορφη χρονιά, είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ήθελα να παραμείνω και το είχα δηλώσει εξαρχής", τόνισε στο PAOK24 ο διεθνής πίβοτ, ενώ ο Γρηγόρης Πετρίδης σημείωσε ότι "πέρσι είχαμε μία επιτυχημένη συνεργασία. Επιθυμία του συλλόγου ήταν να παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας. Μετά από διαπραγματεύσεις μερικών εβδομάδων με το Ζαφειράκη Νάουσας επετεύχθη η συμφωνία για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά ο παίκτης. Θεωρώ ότι η παρουσία του Στάθη τη φετινή χρονιά θα είναι σημαντική για τις επιτυχίες που θέλουμε να έχουμε".
Ο Ανδρέας Ορφανουδάκης, που πέρσι αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και θα υπερασπίζεται τη νέα χρονιά την εστία του Δικέφαλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας πέρσι είχε μία πολύ καλή σεζόν και εξαρχής αποτέλεσε τον μοναδικό υποψήφιο για τη θέση που άφησε ο Νίκολας Κνέζεβιτς.
"Τον Ορφανουδάκη τον θέλαμε και πέρσι, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η συνεργασία. Και φέτος ο παίκτης έδειξε προθυμία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και ήρθαμε σε συμφωνία. Είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας και μαζί μαζί με τον Κώστα Γουργούμη θα βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας. Βεβαίως, μαζί τους θα είναι ο Ηλίας Ζάγκας, που συμπληρώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων μας και είναι η ελπίδα μας για το μέλλον της ομάδας. Και αυτός πραγματοποίησε πέρσι μία πολύ καλή χρονιά και θα βοηθήσει τα μέγιστα", δήλωσε στο PAOK24 ο έφορος Γρηγόρης Πετρίδης.
Σε μία σημαντική χορηγική συμφωνία προχώρησε σήμερα το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που θα διαφημίσει την βιομηχανία ειδών εξοχής και επίπλων εξωτερικών χώρων και καταστημάτων, ΗΛΕΚΤΡΑ.
"Είναι σημαντικό ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική να προσελκύει χορηγούς. Ευχαριστούμε την εταιρία ΗΛΕΚΤΡΑ για τη χορηγία της", τόνισε στο PAOK24 ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης. Η "ΗΛΕΚΤΡΑ", που έχει την έδρα της στο Ωραιόκαστρο, θα διαφημιστεί στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.
Το σημείωμα της εταιρίας: "Η εταιρία ΗΛΕΚΤΡΑ, πάντα πρώτη από το 1938, δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων, ακολουθώντας μια δυναμική πορεία, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μια ολοκληρωμένη σειρά απο είδη εξοχής, τραπέζια, καθίσματα, καναπέδες, πολυθρόνες, βάσεις τραπεζιών, σκαμπώ, μαξιλάρια κα. Στοχεύει στην κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης σε εξοπλισμούς εστιατορίων, καφέ, μπαρ, ξενοδοχείων, καταστημάτων κα. Η γνώση και η αγάπη του αντικειμένου, η μακρόχρονη πείρα της αγάπης, η σωστή επιλογή υλικών, η τελειοποίηση της κατασκευής, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας που την διακρίνουν στην ελληνική και στην ξένη αγορά και καθιστούν το όνομα ΗΛΕΚΤΡΑ, ένα όνομα εγγύηση" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου