Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Αντώνης Κορωνάς: «Αφήνω τον Φίλιππο σε ανθρώπους που αγαπούν το Σύλλογο»

Πηγή:  http://www.laosver.gr 

Μετά από μία δύσκολη χρονιά ίσως την χειρότερη της ιστορίας του το τμήμα Χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας αλλάζει σελίδα , αφού σύμφωνα με την δήλωση που ακολουθεί από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αντώνη Κορωνά βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο και θα προσπαθήσουν να ξαναφέρουν την μονάδα στις επιτυχίες.
Με χθεσινή δήλωση ο κ. Κορωνάς αναφέρει τα εξής: «Η περσινή χρονιά ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά και λίγοι πίστευαν ότι θα τα καταφέρει η ομάδα στο πρωτάθλημα του Χάντμπολ της Α1.
Προ του κινδύνου αυτού πήραμε την πρωτοβουλία να αναλάβουμε τις τύχες του ιστορικού συλλόγου γιατί δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ο Φίλιππος των 50 χρόνων ιστορία θα έφθανε στην διάλυση
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες εγώ και δύο ακόμη άτομα κατορθώσαμε να τρέξουμε τα πράγματα και η ομάδα να τερματίσει τελικά στην 7η θέση, που για κάποιους να μην είναι τιμητική αλλά όσοι βρισκόταν κοντά στην ομάδα ήταν άθλος, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από τα οικονομικά προβλήματα τις κακές διαιτησίες, την αυθημερόν μετάβαση με ξηρά τροφή στην Αθήνα και το Άργος, τις χαμηλές θερμοκρασίες στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, Παρόλα αυτά με σωστή οικονομική διαχείριση ξεπεράσαμε πολλά από τα παραπάνω εμπόδια .
Η απερχόμενη διοίκηση δεν άφησε οικονομικής εκκρεμότητες σε τρίτους παρά μόνο ένα μέρος των αμοιβών των παικτών οι οποίοι μόλις εισπραχθούν τα οδοιπορικά θα εξοφληθούν αμέσως.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους οι οποίοι λίγο η πολύ βοήθησαν τον Φίλιππο αλλά ιδιαίτερα τον συνεργάτη μου και φίλο μου πλέον Γ.Γ του Συλλόγου Γιώργο Ξυλογιάννη Ευχαριστώ επίσης τους αθλητές του συλλόγου που απέδειξαν με το φιλότιμο τους και την αγωνιστικότητα τους ότι είναι άξιοι να φοράνε την φανέλα του ιστορικού συλλόγου
Ευχαριστώ επίσης όλο το προπονητικό τιμ που με αφοσίωση και πάνω απ’ όλα τις τεχνικές τους γνώσεις βοήθησαν να μείνει ο σύλλογος ψηλά στην εκτίμηση των αντιπάλων. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας και ιδιαίτερα την ATTICA BANK και πιστεύω και φέτος θα σταθεί δίπλα στον σύλλογο όπως και οι άλλοι χορηγοί.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον τοπικό τύπο που στάθηκε δίπλα στην Διοίκηση καις την ομάδα Εγώ μπορώ να αποχωρώ μετά από 30 χρόνια στα διοικητικά και 15 χρόνια ως αθλητής έστω και εξωδιοικητικά θα είμαι πάντα στην διάθεση τους Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την νέα κίνηση και να της ευχηθώ κάθε επιτυχία αφού αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου με πρωταγωνιστή τον κ. Διονύση Ντόβα έναν άνθρωπο που υπηρέτησε για χρόνια στο Πυροσβεστικό σώμα και από υψηλά αξιώματα , ενώ συγχρόνως διετέλεσε και διοικητικός παράγοντας στο παρελθόν να οδηγήσει και πάλι τον ιστορικό σύλλογο στις επιτυχίες.
Υπάρχουν οι δυνατότητες αφού τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα πέρσι το ρόστερ της ομάδας αποτελείτο μόνο από Έλληνες και μάλιστα Βεροιώτες

Σας ευχαριστώ και σας καλώ όλους να σταθείτε κοντά στον Φίλιππο και στους νέους ανθρώπους που θα αναλάβουν τις τύχες του ιστορικού συλλόγου γιατί ο σύλλογος χρειάζεται την βοήθεια όλων.
Με εκτίμηση Αντώνης Κορωνάς»

- Σύμφωνα με πληροφορίες η γενική συνέλευση θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου αλλά παράλληλα η επιτροπή θα ασχολείται με τα θεάματα του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου