Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΜΗΔΗ, ΑΕΚ, ΑΕΡΩΠΟ, ΟΡΜΗ, Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Ν. ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr 
Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στη Βιέννη, κληρώνει αύριο στις 12:00 για τις πέντε διοργανώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.
Στο δυνατό EHF CUP ο Διομήδης ξεκινάει από το γκρουπ των ισχυρών, ενώ η ΑΕΚ από το γκρουπ των αδυνάτων στον 1ο γύρο (8-9/9 και 15-16/9).
Ο Διομήδης βρίσκεται στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τις Μάριμπορ (Σλοβενία), Κόλντινγκ (Δανία), Οντορχέι (Ρουμανία), Σπόρτινγκ (Πορτογαλία), Μέντβεντι (Ρωσία), Κρίστιασταντ (Σουηδία), Βίντετουρ (Ελβετία), Μπάλατονφουρεντι (Ουγγαρία), Ζάμετ (Κροατία), Ελβερούμ (Νορβηγία), Μέσκοφ (Λευκορωσία), Τιρόλ (Αυστρία), Μπόρατς (Βοσνία), Φόλενταμ (Ολλανδία), Μπελεντίγεσπορ (Τουρκία), Χάουκαρ (Ισλανία).
Η ΑΕΚ βρίσκεται στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με τις Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), Λοβόσιτσε (Τσεχία), Κέχρα (Εσθονία), Κολέγιο Κύπρου (Κύπρος), Κονβερσάνο (Ιταλία), Τόνγκερεν (Ουγγαρία), Μοίκοβατς (Μαυροβούνιο), Ντομπορύντια (Βουλγαρία), Χλόχλοβετς (Σλοβακία), Τιρασπόλ (Μολδαβία), Μπέσα (Κόσοβο), Λόντον (Μεγάλη Βρετανία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Ισταντς (Σουηδία), Βερν Μούρι (Ελβετία), Σίτσια (Κροατία). Μάλιστα θα διεξαχθεί και η κλήρωση του 2ου γύρου (13-14/10 και 20-21/10) με τους νικητές από τα ζευγάρια που θα προκύψουν από τα δύο πρώτα γκρουπ να ζευγαρώνουν με τις 5 ομάδες που θα αποκλειστούν από το Τσάμπιονς Λιγκ και τις Σίμος Κόπερ (Σλοβενία), Χόλστεμπρο (Δανία), Μπακάου (Ρουμανία), Μαδέιρα (Πορτογαλία), Σουνγκούλ (Ρωσία), Γκούιφ (Σουηδία), Βάκερ Τουν (Ελβετία), Βοιβοντίνα (Σερβία), Ταταμπάνια (Ουγγαρία), Ζαπορόζιε (Ουκρανία), Νέξε (Κροατία), Βαρντάρ (ΠΓΔΜ) και Κοπαβογκς (Ισλανδία).
Στο τσάλεντζ καπ θα αγωνιστεί και ο Αερωπός Έδεσσας, ο οποίος ξεκινάει στις 24 ή 25 Νοεμβρίου και 1 ή 2 Δεκεμβρίου από τον 3ο γύρο και τις 20 ομάδες από το γκρουπ των ισχυρών. Συγκεκριμένα η ομάδα της Έδεσσας βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ μαζί με τις Ντράμεν (Νορβηγία), ΖΤΡ Ζαπορόζιε (Ουκρανία), Μακάμπι (Ισραήλ), Σουτσένκα (Μαυροβούνιο), Ιζβιντακ (Βοσνία), Ανκαρα (Τουρκία), Πόλε (ΠΓΔΜ), Πρίστινα (Κόσοβο), Μινσκ (Λευκορωσία). Θα πάρει έναν αντίπαλο από τους Ραντνίσκι (Σερβία), Ρούναρ (Νορβηγία), Πορτόβικ (Ουκρανία), Μίλι Πιγιάνκο (Τουρκία), Βάρνα (Βουλγαρία), Ές (Λουξεμβούργο) και 2 ομάδες από τον 2ο προκριματικό γύρο.
Στις γυναίκες, στο EHF CUP συμμετέχουν Μέγας Αλέξανδρος και Ορμή Λουξ. Η ομάδα των Γιαννιτσών ξεκινάει από τον 2ο γύρο (13-14/10 και 21-21/10) στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ η πρωταθλήτρια Ελλάδος από τον 3ο γύρο (10-11/11 και 17-18/11), από το γκρουπ των αδυνάτων.
Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Βάλουρ (Ισλανδία), Τέραμο (Ιταλία), Πρίστινα (Κόσοβο), Μπάνια Λούκα (Βοσνία), Ζέλινα (Τσεχία), Τάρνοβο (Βουλγαρία), Μπίσερι (Μαυροβούνιο), Σόκολ (Τσεχία), Γκοροντνίχανκα (Λευκορωσία), Μακάμπι Αραζίμ (Ισραήλ), Φραμ (Ισλανδία) και Σασσάρι (Ιταλία). Η ομάδα της Πάτρας θα περιμένει τους νικητές του 2ου γύρου και θα μπει μαζί με αυτούς στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά και τις Χακ (Γαλλία), Γιούβε (Πορτογαλία) και Λάτσια (Κύπρος). Θα διαλέξει δε αντίπαλο από το 1ο γκρουπ, όπου βρίσκονται οι: Λάντα (Ρωσία), Μιντιλαντ (Δανία), Κράσνονταρ (Ρωσία), Ναβάρα (Ισπανία), Φρανκφούρτη (Γερμανία), Ζαλάου (Ρουμανία), Μετς (Γαλλία), Σιοφόκ (Ουγγαρία), Ραντίνσκι (Σερβία), Κάνκαγια (Τουρκία), Λίγκι (Σουηδία), Σπόνο (Ελβετία), Βέστφριεσλαντ (Ολλανδία), Γκεν (Σλοβενία), Μπελαζ (Λευκορωσία) και Βαρντάρ (ΠΓΔΜ).
Στο Κύπελλο Κυπελλούχων η Νέα Ιωνία θα παίξει στις 13-14/10 και 20-21/10 στον 2ο γύρο από το γκρουπ των αδυνάτων. Θα βρει έναν αντίπαλο που θα προκύψει από τις ομάδες που θα αποκλειστούν από το Τσάμπιονς Λιγκ, την Σουηδική Λούνταγκαρντ, την Ολλανδική Κουίντους, την Πολωνική Λούμπλιν και την Τούρκικη BSB Σμύρνης.
Τέλος στο Τσάλεντζ Καπ Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει από τον 3ο γύρο (18 ομάδες) και θα παίξει στις 10/11-11 και 17/18/11. Ο «δικέφαλος» του Βορρά θα κληρωθεί με μία εκ των Μόσταρ (Βοσνία), Χοορς (Σουηδία), Νίμς (Γαλλία), Αναντολού (Τουρκία), Ντνεπριάνκα (Ουκρανία), Μοστ Μπάνικ (Τσεχία), Κιέλσε (Πολωνία) και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τον προκριματικό γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου