Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
Αύριο στις 18:00 το Μουσείο της Ακρόπολης ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στον αθλητισμό και υποδέχεται το χάντμπολ. Στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για την κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών, της περιόδου 2012-2013, θα πραγματοποιηθούν 19 βραβεύσεις.
Θα τιμηθεί η καλύτερη επτάδα της περσινής Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ –όπως ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ- αποτελούμενη από τους Χριστόφορο Νούγκοβιτς (τερματοφύλακας- Διομήδης Άργους), Χριστόφορο Μπακαούκα (δεξιός εξτρέμ- ΑΕΚ), Χρήστο Τσάτσο (δεξιός ίντερ- Αερωπό Έδεσσας), Χάρη Μάλλιο (πλέι μέικερ- Διομήδη Άργους), Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου (πίβοτ- Διομήδη Άργους), Απόστολο Παλάσκα (αριστερό ίντερ- ΠΑΟΚ) και Γιώργο Ζαραβίνα (αριστερό εξτρέμ- Διομήδη Άργους). Ο κορυφαίος προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας (Διομήδης Άργους), ο MVP Γιώργος Ζαραβίνας (επιλέχθηκε από τους προπονητές), καθώς και οι πρώτοι σκόρερ της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ και Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ, Χριστόφορος Μπακαούκας και Μαρία Χατζηπαρασίδου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών).
Επίσης θα τιμηθεί για την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ, η ομάδα του Διομήδη Άργους, ενώ έπαθλο για την προσφορά τους στο γυναικείο χάντμπολ θα παραλάβουν οι Σοφία Ναϊσίδου και Γρηγορία Γκόλια.
Τέλος θα βραβευτούν για την στήριξη τους στο άθλημα οι εταιρείες χορηγοί της ΟΧΕ, ΟΠΑΠ Α.Ε., Hummel, Select, Avis, καθώς και η Λουξ.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνουν οι Γιώργος Θαναηλάκης και Γιάννης Αϊβάζης, ενώ θα υπάρξει μετάδοση σε live streaming από την ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου