Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

«Στοιχειωμένο ματς…»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Για τις συνεχόμενες αναβολές στον ημιτελικό κυπέλλου χάντμπολ ΑΕΚ-Διομήδη Άργους, και το μέλλον του αγώνα μίλησε στον NovaΣπορfm, o Δημήτρης Σταυρακάκης
 
Αγνακτισμένοι απο την αρνητική στάση που βρίσκουν απέναντι τους, είναι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας Χάντμπολ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε Δημήτρης Σταυρακάκης ειδικός γραμματέας της Ομοσπονδίας στους 94.6.
-για την νέα αναβολή του αγώνα που ήταν να διεξαχθεί στην Χαλκίδα:
«Φοβάμαι ότι το παιχνίδι είναι στοιχειωμένο… Προφανώς και αστειεύομαι. Η άποψη μου είναι ότι στην Χαλκίδα κακώς δεν έγινε το παιχνίδι και φταίει η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής. Απορώ πέρσι πως γινόταν να διεξάγονται αγώνες μπάσκετ Α1 στην πόλη και να μην δέχονται ένα ματς χάντμπολ. Ο αστυνομικός διευθυντής της Εύβοιας μου είπε χαρακτηριστικά: «πέρσι δεν ήξερα τι γινόταν φέτος είμαι εγώ», ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του».
-την λύση του κλειστού της Καλλιθέας που προτάθηκε:
«Προσπαθήσαμε και βρήκαμε γήπεδο στην Καλλιθέα χωρητικότητας 300 θέσεων . Η Αστυνομία της πόλης μας είπε, ότι θα μπουν 150 φίλοι της ΑΕΚ και 30 του Διομήδη. Στη συνέχεια η ΑΕΚ αντέδρασε και αρνήθηκε γιατί όπως μας ανέφερε έχει διαρκείας και ίσως ο κόσμος της ερχόταν έξω από το γήπεδο. Μετά άλλαξε στάση και ο Δήμος και είπε ότι δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, αφού ούτε και οι κιτρινόμαυροι εγγυήθηκαν την διεξαγωγή του αγώνα...».
-τι θα συμβεί πλέον με τον ημιτελικό:
«Αύριο πρόκειται να οριστεί η ημερομηνία του τελικού και πλέον η ΑΕΚ πρέπει άμεσα να βρει γήπεδο δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Αν η ΑΕΚ δεν βρει γήπεδο τότε θα ψάξουμε εμείς μια λύση για να γίνει ο αγώνας ήρεμα και να νικήσει ο καλύτερος . Πρέπει να πω πάντως ότι το χάντμπολ έχει 2-3 περιστατικά βίας αλλά δεν είναι και το χειρότερο άθλημα και είναι άδικο να υπάρχει μια νοοτροπία αρνητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου