Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τέθηκαν οι άξονες για το μέλλον των εθνικών ομάδων

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ η συνάντηση για τις Εθνικές Ομάδες Ανδρών, παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Κώστα Γκαντή. Παρευρέθηκαν επίσης ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών Ομάδων και μέλος της τεχνικής επιτροπής Παναγιώτης Τραϊκόγλου και οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Γιώργος Κρανάκης, Παναγιώτης Μεσσήνης, Στέλιος Σεϊρεκίδης και Δημήτρης Δημητρούλιας.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ ενημέρωσε για τις συζητήσεις που έχουν γίνει με Περιφέρειες και Δήμους, ώστε οι Εθνικές ομάδες να αποκτήσουν μόνιμες έδρες και να μπορούν να υλοποιήσουν με
καλύτερες συνθήκες τον προγραμματισμό τους με την στήριξη της εκάστοτε τοπικής αυτοδιοίκησης. Επίσης τονίστηκε ότι η Ομοσπονδία έχει στα χέρια της τις εκθέσεις των Ομοσπονδιακών τεχνικών για τον προγραμματισμό των Εθνικών Ομάδων τα επόμενα χρόνια.
Πρώτος στην ιεραρχία του οικοδομήματος των Εθνικών Ομάδων για την υλοποίηση του σχεδιασμού και του προγραμματισμού είναι ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανδρών Γιώργος Κρανάκης, του οποίου η συνεργασία με την ΟΧΕ επεκτάθηκε μέχρι τον Αύγουστο του 2016.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν τα παρακάτω θέματα:
-Ενημέρωση και καταγραφή του έμψυχου υλικού Εθνικών Ομάδων Νέων (γεννημένοι 1996-1997) και Εφήβων (γεννημένοι 1998-1999)
-Στατιστική απεικόνιση στις παραπάνω κατηγορίες.
-Παρουσίαση Εθνικής Ομάδας Ανδρών για το παρόν και το μέλλον με στόχους.
-Τεχνικοτακτικός προγραμματισμός Εθνικών ομάδων Νέων και Εφήβων, καθώς και αγωνιστικοί στόχοι.
-Στοχευμένη αξιολόγηση διεθνών αθλητών Νέων και Εφήβων στην τεχνική και τακτική κατάρτιση.
-Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Κρανάκης ενημέρωσε για το διεθνές σεμινάριο προπονητών που πραγματοποιήθηκε στο Κατάρ στο περιθώριο του 24ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός σύμβουλος Εθνικών Ομάδων και μέλος της τεχνικής επιτροπής Παναγιώτης Τραϊκόγλου επεσήμανε: «Μπήκαν οι βάσεις και οι άξονες της σωστής συνεργασίας και ο τρόπος δουλειάς, τα οποία θα υλοποιηθούν χωρίς καμία απόκλιση. Το έμψυχο υλικό που καταγράφηκε και το οποίο παρακολουθείται στενά εδώ και καιρό, θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου