Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Στον Έσπερο το ΑΕΚ-Διομήδης

Πηγή: http://www.sport24.gr/
Επιμέλεια: Γιώτα Κουνάλη
 
Στην Καλλιθέα θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τετάρτη (18/2, 15.00) ο ημιτελικός του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους.
Σε ένα διαφορετικό κλειστό γυμναστήριο, δείγμα των όσων τραβάει και φέτος η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/2, 15.15) ο ημιτελικός του Κυπέλλου χάντμπολ με τον Διομήδη Άργους.
Στο κλειστό του Έσπερου στην Καλλιθέα θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση μεταξύ των δύο περσινών φιναλίστ του Κυπέλλου (νικήτρια η ΑΕΚ) και του πρωταθλήματος (νικητής ο Διομήδης).
Ο αγώνας είχε αναβληθεί μετά την άρνηση του αστυνομικού διευθυντή της Χαλκίδας να περιφρουρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις της πόλης τον αγώνα και ενώ είχε οριστεί το παιχνίδι και είχε ολοκληρωθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.
Ο τελικός του Κυπέλλου στον οποίο ήδη βρίσκεται και περιμένει ο ΠΑΟΚ τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Διομήδης, έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου ή 1 Μαρτίου. Συνηθίζεται η... απόσταση να μοιράζεται ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, αν και πέρυσι το παιχνίδι είχε διεξαχθεί στο κλειστό των Άνω Λιοσίων εν μέσω διαμαρτυριών από τον Διομήδη.
Το βέβαιο είναι πως το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ θέλει ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει σε μεγάλο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου