Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Σαμαράς και του χρόνου

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Διομήδης Άργους και έμπειρος δεξιός εξτρέμ ανανέωσαν την συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο

Το καλοκαίρι του 2010 μαζί με τον Γιώργο Ζαραβίνα κατηφόρισαν στο Άργος. Φυσικά κανείς δεν ήξερε ότι αυτοί οι δύο παίκτες θα ήταν τα πρόσωπα- ηγέτες στην αλλαγή πορείας του Διομήδη προς τον πρωταθλητισμό.
Με τον Νίκο Σαμαρά στο ρόστερ τους οι «Λύκοι» έφθασαν στο φάιναλ φορ κυπέλλου και στα πλέι οφ (2010-2011), κατέκτησαν το Τσάλεντζ Καπ και το πρωτάθλημα Ελλάδας (2011-2012), έπαιξαν στον τελικό του πρωταθλήματος (2012-2013), κέρδισαν για δεύτερη φορά τον τίτλο στην Α1 Ανδρών και συμμετείχαν στον τελικό του κυπέλλου (2013-2014), ενώ διεκδίκησαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο άλλο ένα πρωτάθλημα (2014-2015).
Ο 37χρονος δεξιός εξτρέμ ανανέωσε για 6η σεζόν στον Διομήδη, κάτι πολύ σημαντικό, αφού ως ο παλαιότερος εν ενεργεία αθλητής της ομάδας, θα είναι ο συνδετικός κρίκος με τους νέους αθλητές στην νέα φιλοσοφία που έχει χαράξει η ομάδα του Άργους.
Ο έμπειρος αθλητής με 11 τίτλους στο παλμαρέ (1 ευρωπαϊκό, 7 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα), αλλά και τρίχρονη παρουσία στην Γερμανία αποτελεί το σήμα- κατατεθέν των «Λύκων» τη νέα σεζόν.
Η ανακοίνωση του Διομήδη αναφέρει:
«Αρχή ανανεώσεων με ποιον άλλον, τον θρύλο της ομάδας και παλιότερο της πλέον παίκτη, Νίκο Σαμαρά. Υπόθεση δευτερολέπτων ήταν η συμφωνία μεταξύ της Διοίκησης και του αγαπημένου "Σάμυ" όλων των φιλάθλων του Διομήδη. Η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός οδήγησε στη συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Διομήδης και Σαμαράς είναι έννοιες πλέον ταυτόσημες και η σημαία θα κυματίζει στον ιστό της για πάντα.
Η επόμενη λοιπόν θα είναι η 6η χρονιά με την φανέλα του Διομήδη για τον πολύπειρο και πολυνίκη παίκτη, ο οποίος έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία της ομάδας. Του ευχόμαστε για την σεζόν που έρχεται, να προσθέσει ένα (ή παραπάνω) ακόμα τίτλο στην τεράστια συλλογή του. Οι οιωνοί πάντως είναι με το μέρος του καθώς στα ζυγά χρόνια της παρουσίας του στο Διομήδη πάντα κερδίζει πρωτάθλημα...»
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου