Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Κρίσιμο ραντεβού για Αλβανό

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Προβάδισμα του ΠΑΟΚ για την παραμονή του έμπειρου περιφερειακού- παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησης του η ΑΕΚ, απάντησε αρνητικά στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ

Στα χέρια του ΠΑΟΚ βρίσκεται όπως όλα δείχνουν η παραμονή του Αλέξη Αλβανού, αφού στο αυριανό ραντεβού ενδέχεται να υπάρξει συμφωνία αν ικανοποιηθούν τα αιτήματα του έμπειρου δεξιού ίντερ.
Αυτά δεν είναι μόνο οικονομικά, αλλά ο σούπερ σταρ του ελληνικού χάντμπολ θέλει διαβεβαιώσεις ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά θα λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα και θα έχει προοπτική τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην ανάπτυξη.
Η οικονομική κατάσταση της χώρας, καθώς και οικογενειακά θέματα του 35χρονου αθλητή, έχουν δώσει πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ, αφού αυτή την περίοδο μία μετακίνηση στην Αθήνα είναι απόφαση ζωής που δύσκολα μπορεί να παρθεί υπό αυτές τις συνθήκες.
Παρόλα αυτά η πρόταση της ΑΕΚ από οικονομικής πλευράς είναι πολύ ισχυρή, και για κάποιους ίσως και εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα του χάντμπολ, ενώ πολύ σημαντικό είναι πως τα χρήματα τα εγγυάται ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος.
Φυσικά λόγω αυτής της εξαιρετικής πρότασης η πόρτα της ΑΕΚ είναι ανοιχτή με την «Ένωση» να έχει ικανοποιήσει προφορικά όλα τα «θέλω» του Αλβανού και εννοείται πως σε περίπτωση που το αυριανό ραντεβού με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρξει συμφωνία, τότε φαβορί γίνεται αυτομάτως η ΑΕΚ.
Πάντως το σίγουρο είναι πως ο MVP της Α1 Ανδρών θέλει να κλείνει σιγά σιγά τα μέτωπα, αφού η υπόθεση έχει κουράσει και για αυτό ενημέρωσε τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ ότι δεν θα αποδεχθεί την τιμητική πρόταση που του έγινε, ευχαριστώντας τον παράλληλα για το ενδιαφέρον.
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου