Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Στον Ποσειδώνα ο Τζηράς!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Ανακοινώθηκε η σούπερ μεταγραφή από την ομάδα του Λουτρακίου που δυναμώνει σημαντικά ενόψει της επόμενης σεζόν

Το φλερτ ήταν γνωστό εδώ και καιρό, αλλά η επισημοποίηση της συμφωνίας ανακοινώθηκε σήμερα. Ο Δημήτρης Τζηράς επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από έναν χρόνο απουσίας για λογαριασμό του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Ο δεξιός εξτρέμ -παρότι διεθνής με την Εθνική Ανδρών και εκ των κορυφαίων του πρωταθλήματος- έμεινε εκτός τον τελευταίο χρόνο, λόγω διαφωνιών με την διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος, αφού πληρούσε τις προδιαγραφές αποδέσμευσης (23 έτη και 8ετία).
Ο 24χρονος αθλητής τόνισε στο sport-fm.gr: «Είναι μια πρόκληση για μένα αυτή η μεταγραφή. Ο Ποσειδώνας έχει υψηλές προσδοκίες. Ο προπονητής Νίκος Γραμματικός και ο υπεύθυνος του τμήματος Παναγιώτης Μπεκιάρης με πείσανε για το νέο πρότζεκτ του συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Γαλάνη που με δέχθηκε στις προπονήσεις των Βριλησσίων και μου δόθηκε η δυνατότητα να διατηρούμε σε καλή κατάσταση αυτή τη σεζόν. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στα γήπεδα και δεν κρύβω ότι δεν βλέπω την ώρα να παίξω και πάλι σε επίσημο αγώνα»
Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα
«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην αγκαλιά του Ποσειδώνα τον Δημήτρη Τζηρά και του ευχόμαστε Υγεία και πολλές επιτυχίες.
Τζηράς Δημήτριος
Ημ. γενν.: 5/4/1991, Ύψος: 1.90 μ.
Προηγούμενες ομάδες: ΑΣΕ Δούκα
Μέλος ηλικιακών εθνικών ομάδων (βασικό στέλεχος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στη Θεσσαλονίκη 2011)
Αθλητής της εθνικής ανδρών από το 2012
Κυπελλούχος Ελλάδος: 2010 (ΑΣΕ Δούκα)
Καλύτερο δεξι εξτρέμ Α1 Ανδρών: 2013-2014
Την τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε σκόραρε 123 γκολ σε 27 ματς».
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου