Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Οι Καταριανοί της Παρί Σεν Ζερμέν χτύπησαν και στο χάντμπολ, αποκτώντας με ποσό ρεκόρ 2.000.000 ευρώ τον Νίκολα Καράμπατιτς από την Μπάρτσα. Περίπου 800.000 ευρώ θα λαμβάνει ο Γάλλος σούπερ σταρ!

Στα 31 του χρόνια ο Γάλλος σούπερ σταρ Νίκολα Καράμπατιτς έχει καταφέρει τα πάντα. Έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του κορυφαίου στον κόσμο το 2007 και το 2014, έχει πάρει δύο χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τρία χρυσά σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τρία χρυσά σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα World Cup, ένα ευρωπαϊκό σουπερ καπ, δύο τουρνουά Γαλλίας, τρία τσάμπιονς λιγκ, δύο σούπερ Γκλομπ, επτά πρωταθλήματα Γαλλίας, έξι κύπελλα Γαλλίας, πέντε Λιγκ Καπ Γαλλίας, δύο Γαλλικά σουπερ καπ, τέσσερα πρωταθλήματα Γερμανίας, τρία Κύπελλα Γερμανίας, δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, ένα κύπελλο Ισπανίας, δύο σουπερ καπ Ισπανίας, ένα κύπελλο Ασομπάλ, ένα καταλανικό σουπερ Καπ, ένα κύπελλο Πυρηναίων.
Δηλαδή 53 τίτλοι και αμέτρητες προσωπικές διακρίσεις. Το μόνο που δεν είχε καταφέρει είναι το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής. Έσπασε και αυτό, η Παρί Σεν Ζερμέν των Καταριανών κατάφερε να αγοράσει τον Γάλλο σούπερ σταρ από την Μπαρτσελόνα έναντι 2.000.000 ευρώ!
Ο ίδιος μάλιστα φημολογείται πως θα εισπράττει ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ το χρόνο μέχρι το 2019, επίσης «μυθικό» νούμερο για το άθλημα.
Τι κίνητρο μπορεί να έχει αυτός ο παίκτης; Το 4ο Τσάμπιονς Λιγκ με τέσσερις διαφορετικές ομάδες μετά την Μονπελιέ, το Κίελο και την Μπαρτσελόνα!
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου