Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μελετάκος στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ αποτελεί την 4η μεταγραφή για την ομάδα της Νέας Ιωνίας σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr

Ολοκληρώνεται με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ για τη σεζόν 2014-2015. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr το νέο κομμάτι στο… πάζλ είναι ο Γιώργος Μελετάκος.
Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ μετά από δύο χρόνια στον Ποσειδώνα Λουτρακίου συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Έτσι εφαρμόζεται το πλάνο του τεχνικού Παναγιώτη Ιατρούδη που θέλει δύο πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Ήδη ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ έχει καλύψει με επιτυχία τις θέσεις του τερματοφύλακα (Μπάρμπας- Τσακνής), του αριστερού εξτρέμ (Ζαμπούνης- Κεδέρης) και του δεξιού εξτρέμ (Χάλαρης- Μελετάκος).
Ο Γιώργος Μελετάκος είναι η 4η μεταγραφή για φέτος μετά τους Κατσίκη, Ζαμπούνη και Μπάρμπα, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και στην υπόθεση του Παναγιώτη Νικολαΐδη. Ο 23χρονος αθλητής τα τελευταία δύο χρόνια στον Ποσειδώνα Λουτρακίου σημείωσε 126 γκολ σε 48 συμμετοχές.
«Χάρηκα πολύ για αυτή την εξέλιξη. Η ομάδα έχει νέο πλάνο και στοχεύει ψηλότερα από τα προηγούμενα χρόνια. Το δέλεαρ για έναν αθλητή είναι μεγάλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και τον προπονητή Νίκο Γραμματικό, πήρα πολλά, αλλά ήρθε η ώρα και για μένα για μία αλλαγή. Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στον αδερφικό μου φίλο Δημήτρη Ζαχάρη που υπέστη ρήξη χιαστών και να του πω ότι τον περιμένω να επιστρέψει γρήγορα στις προπονήσεις. Είμαι χαρούμενος μου μετά από πολλά χρόνια θα είμαστε στον ίδιο σύλλογο», σχολίασε ο Γιώργος Μελετάκος στο sport-fm.gr
Η καριέρα του Γιώργος Μελετάκου
2001-2010 ΧΑΝΘ
2010-2013 Άρης Νίκαιας
2013-2015 Ποσειδώνας Λουτρακίου
2015- ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου