Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Τρεις για άλλες… πολιτείες

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Στο στόχαστρο της ΑΕΚ Χατσίκας, Αργυράκης, προς ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ ο Λεωνίδας- Ελεύθεροι με συμφωνία κυρίων οι αθλητές

Αρκετές αλλαγές θα έχει το ρόστερ της Αναγέννησης Βύρωνα την φετινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Σπύρου Μπαλωμένου που φυσικά θα είναι και ο ηγέτης εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου.
Τελευταίες πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν πως τρεις αθλητές του βασικού κορμού της ομάδας τη σεζόν 2014-2015 αναμένεται να αποχωρήσουν.
Πρόκειται για τους Ηλία Χατσίκα, Αντώνη Αργυράκη και Αντώνη Λεωνίδα. Οι δύο πρώτοι έχουν συμφωνήσει προφορικά με την ΑΕΚ, ενώ ο έμπειρος πλέι μέικερ έχει «κλείσει» στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ.
Τυπικά οι τρεις αθλητές ανήκουν στην Αναγέννηση Βύρωνα, όμως βάσει συμφωνίας κυρίων την περσινή σεζόν με την διοίκηση Πουρνάρα, το φετινό καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι.
Οπότε το σωματείο του Βύρωνα, παρά την αλλαγή διοίκησης, υποχρεούται ηθικά να τηρήσει την συμφωνία, από την στιγμή μάλιστα που οι αθλητές θέλουν να αποχωρήσουν και να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.
Ο 27χρονος Χατσίκας αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ, είναι ιδιαίτερα δυναμικός αμυντικός, ο 29χρονος Αντώνης Αργυράκης είναι αριστερόχειρας ίντερ και η ΑΕΚ τον προορίζει για αντικαταστάτη του Δημήτρη Κατσίκη, ενώ ο 29χρονος πλέι μέικε Αντώνης Λεωνίδας ήταν το «βαρόμετρο» της περσινής ομάδας του Βύρωνα, αλλά και παλαιότερα του Άρη Νίκαιας.
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου