Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Έμεινε ο «στρατηγός»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου ανανέωσε για 5η σεζόν την συνεργασία του με τον Διομήδη Άργους

Ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2011 από την ΑΕΚ, με την οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και αμέσως την πρώτη σεζόν συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Διομήδη, την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ και του πρώτου πρωταθλήματος.
Ο Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή που μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις και σε όλες τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν μέσα σε έναν αγώνα. Έχει παίξει με επιτυχία κατά καιρούς, εξτρέμ, ίντερ, πλέι μέικερ, πίβοτ και είναι σίγουρο πως ακόμα και στο… τέρμα αν χρειαζόταν θα μπορούσε να ανταποκριθεί.
Έναν τέτοιο παίκτη ήταν αδύνατο οι «Λύκοι» να τον αφήσουν να φύγει παρά τις… σειρήνες ότι φέτος ίσως γυρνούσε στη Βόρειο Ελλάδα. Ο 32χρονος αθλητής ανανέωσε για 5η σεζόν και αν κρίνει κάποιος από την περασμένη τετραετία θα είναι σίγουρα από τους πρωταγωνιστές της ομάδας.
Συνολικά 373 αγώνες για το πρωτάθλημα και 105 γκολ, δηλαδή 3,55 τέρματα ανά αγώνα ήταν η συγκομιδή του Μεγαλοοικονόμου που μπορεί να έχει μετρήσιμο μέγεθος, αφού σαφέστατα η γενική συνεισφορά του είναι πολύ μεγαλύτερη.
«Ο Διομήδης προσφέρει την ασφάλεια»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα βρίσκομαι στην μεγάλη οικογένεια του Διομήδη. Για μια ακόμη χρονιά οι προσωπικοί και επαγγελματικοί μου στόχοι συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους που έχει θέσει διοίκηση και ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, παρά τη δύσκολη και αναπάντεχη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, ο Διομήδης προσφέρει την ασφάλεια, την εγγύηση και την κάλυψη που χρειάζεται ένας αθλητής, προκειμένου να αποδώσει τα μέγιστα. Και φέτος η ομάδα θέτει πρωταγωνιστικούς στόχους και είμαι ευτυχής που θα είμαι μέρος αυτών. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου για την παραμονή μου στο Άργος, παίζει το γεγονός ότι ο κόσμος, οι φίλοι και οι φίλαθλοι του Διομήδη, αλλά και οι άνθρωποι της καθημερινότητάς μας, βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας συνεχώς, προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας –πέρα από την παρουσία του στο γήπεδο και την στήριξή του σε παίκτες και προπονητή- δίνοντας και σε εμάς το κίνητρο για αγωνιστικότητα και πολλή δουλειά!», σχολίασε ο έμπειρος αθλητής.
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου