Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/
Από «λύκος», «μακεδόνας» ο Μαστορογιάννης

Παίκτης του Φίλιππου Βέροιας είναι και τυπικά ο αρχηγός της Εθνικής χάντμπολ Γιώργος Μαστορογιάννης. Η μεταγραφή του Μαστορογιάννη ταράζει τα νερά του ελληνικού χάντμπολ καθώς ο αρχηγος ήταν ο ηγέτης του Διομήδης Άργους.
Είναι εντυπωσιακό πως εκτός από τον Φίλιππο που εξέδωσε την ανακοίνωση για τη μεταγραφή και ο Διομηδης εξέδωσε αποχαιρετιστήρια - ευχαριστήρια ανακοίνωση. Ο Μαστορογιάννης υπέγραψε στο γραφείο του αντιπροέδρου του Φιλίππου, Μάκη Σουβατζόγλου, ο οποίος θα καλύψει το κόστος της μεταγραφής.
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά σήμερα διότι δεν ήρθα απλά σε έναν μεγάλο σύλλογο, αλλά σε έναν σύλλογο που συνέδεσε το όνομά του με το Ελληνικό χάντμπολ. Αυτό με τιμά ως αθλητή. Οι άνθρωποι του Φιλίππου μου παρουσίασαν έναν πολύ φιλόδοξο πλάνο που ταιριάζει και με τις δικές μου φιλοδοξίες. Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς. Αλλά η παρουσία του κ. Φύκατα στην διοίκηση και η συνάντηση που έκανα με τον κ. Σουβατζόγλου απομάκρυναν τους ενδοιασμούς μου και με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και υπόσχομαι να κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του Φιλίππου», δήλωσε ο Μαστορογιάννης.
«Καλωσορίζουμε τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας στην οικογένεια του Φιλίππου. Πλέον, οι στόχοι του Φιλίππου επανέρχονται στα φυσιολογικά υψηλά επίπεδά τους. Ο Φίλιππος πρέπει να πρωταγωνιστεί. Το ότι έχουμε στην διοίκηση ανθρώπους όπως ο Μάκης Σουβατζόγλου, ο οποίος έκανε δώρο στην ομάδα έναν παίκτη όπως ο Μαστορογιάννης, με κάνει να αισθάνομαι ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη. Αν υπήρχαν τέτοιοι συνεργάτες την προηγούμενη περίοδο που είχα την διοίκηση του συλλόγου, η πορεία του Φιλίππου θα ήταν ακόμη καλύτερη», είπε ο πρόεδρος του Φιλίππου, Γιώργος Φύκατας.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Διομήδη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Χωρίζουν οι δρόμοι του Διομήδη και του μέχρι πρότινος αρχηγού της ομάδας Γιώργου Μαστορογιάννη. Μετά από τρία υπέροχα χρόνια και δυνατές συγκινήσεις, ο Μάστορας έκρινε πως ο κύκλος του έκλεισε και έπρεπε να ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις μοναδικές στιγμές που μας πρόσφερε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στη καριέρα αλλά όσο και στη ζωή του, στην οποία επίσης άνοιξε νέα σελίδα πρόσφατα. Γιώργο, είσαι από τους μεγαλύτερους παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του Διομήδη, ήταν τιμή για εμάς η παρουσία σου στο Άργος. Καλή τύχη και να θυμάσαι: Μια φορά Λύκος, για πάντα Λύκος…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου