Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Στο GRAND CHALET συνεχίζεται η προετοιμασία του Δράμα 86

Από το γραφείο τύπου.
 
Στο GRAND CHALET που βρίσκεται στον Γρανίτη βρίσκεται από την προηγούμενη Πέμπτη ο ΔΡΑΜΑ 1986, όπου πραγματοποιεί το 2ο στάδιο προετοιμασίας του. Στην ομάδα ήδη ενσωματώθηκαν και προπονούνται κανονικά οι νεοαποκτηθέντες Βάκκας, Χαϊτίδης, Ιακωβίδης ενώ αναμένονται 2 ακόμη μεταγραφές στις 30/8. Το πρόγραμμα που ακολούθουν 25 αθλητές, περιλαμβάνει 2 τρίωρες προπονήσεις ημερησίως και διδασκαλία video. Την αποστολή συνοδευουν οι προπονητές Δεμερτζίδης Σάββας, Τογανίδης Θεόδωρος, από το Δ.Σ. οι Ξανθόπουλος Σπύρος, Παγωνίδης Κων/νος και Γκλαβόπουλος Παναγιώτης. Γιατρός της ομάδας είναι ο ιατρός γενικής ιατρικής κ. Μόσχου Ανέστης, ο φυσίατρος Χαράλαμπος Γιαπράκης και Φυσιοθεραπευτής ο Γκλαβόπουλος Παναγιώτης.
Οι προπονητές Δεμερτζίδης και Τογανίδης είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την μέχρι
τώρα προσπάθεια των παιχτών τους και ετοιμάζονται για την εντός έδρας πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στο φιλόδοξο φέτος Φοίβο Θεσσαλονίκης. Οκτώ φιλικά είναι ήδη κλεισμένα με Φίλιππο Βεροίας Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ, ΧΑΝΘ, ενώ η ομάδα θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Βέροιας 13-14/9 στο οποίο θα συμμετάσχει και ο ΠΑΟΚ. Οι «Δραμινοί» ξέρουν τι τους περιμένει αλλά θα παλέψουν σκληρά για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της Α1 ανδρών. Ήδη η ομάδα της Δράμας είναι στις 12 καλύτερες της Ελλάδος και αναζητεί νέες επιτυχίες. Σε 10 μόλις χρόνια από την ίδρυσή της βρέθηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία λειτουργεί 7 αναπτυξιακά τμήματα, που κατέκτησαν 8 Πανελλήνιες(μια 1η, δύο 2ες δύο 4ες ,μία 5η , και δύο 6ες )νίκες, έχει στείλει 11 παίκτες στις Εθνικές ομάδες και 2 παίκτες στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου αυτό της Γερμανίας.
Τα στελέχη του συλλόγου παλεύουν για να καλύψουν τα τεράστια έξοδα της κατηγορίας αναζητώντας χορηγίες. Ήδη κυκλοφόρησαν τα διαρκείας και καλούνται όλοι οι δραμινοί καθώς και οι τοπικοί φορείς να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια της ομάδας που κατά 95% απαρτίζεται από Δραμινούς παίκτες. Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους προμηθεύτηκαν ήδη την κάρτα διαρκείας.
O σύλλογος επίσης θέλει θερμά να ευχαριστήσει τον επιχειρηματία Δημήτρη Ανθόπουλο ιδιοκτήτη του πολυτελέστατου GRAND CHALET για την σημαντικότατη προσφορά του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.
ΣΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Στις 26 Αυγούστου και ώρα 18:00 καλούνται όλοι οι αθλητές-τριες όλων των τμημάτων του συλλόγου να βρίσκονται στο ΔΗΓΑ Δράμας για την έναρξη της προετοιμασίας τους. Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στις αναπτυξιακές ηλικίες θα ξεκινήσουν όλα τα τμήματα του συλλόγου την προετοιμασία τους και προπονητές τους την επόμενη χρονιά θα είναι οι κ.κ. Αθανάσιος Βαλαβάνης, Κων/νος Τσελίδης, Θεόδωρος Τογανίδης ενώ ένας ακόμη θα ενισχύσει την προπονητική ομάδα του συλλόγου που την περυσινή χρονιά συμμετείχε σε 5 τελικές – ημιτελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου