Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η επάνοδος του Σεριφάτου Αιγίου

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Σεριφάτου με την οποία γνωστοποιεί την επάνοδο του σωματείου στα δρώμενα του αθλήματος σε άνδρες γυναίκες καθώς και σε ηλικιακά πρωταθλήματα. Αναλυτικά:
"Μετά από πολλές προσπάθειες οι οποίες τελικά ευοδώθηκαν , βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επανεκκίνηση του αθλητικού σωματείου handball «Αθλητική Λέσχη Κίνησης Αιγίου - ΤΟ ΣΕΡΙΦΑΤΟ», ενός αθλητικού σωματείου που θα εκπροσωπεί την πόλη του Αιγίου στη Β' Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για μία νέα προσπάθεια που ξεκίνησαν Αιγιώτες φίλαθλοι που αγαπούν το άθλημα της χειροσφαίρισης, οι οποίοι και στηρίζουν τους αθλητές για ένα νέο ξεκίνημα.
Το ιστορικό σωματείο του «ΣΕΡΙΦΑΤΟ» ιδρύθηκε το 1988 με αρχηγό, τον κ. Δ. Σπυρόπουλο.
Η νέα ομάδα θα αποτελείται από ηλικιακά τμήματα, παιδικό-εφηβικό-αντρικό-γυναικείο και θα δραστηριοποιείται και στο Αίγιο αλλά για πρώτη φορά και στην Ακράτα. Ως έδρα θα έχει το Κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Θέλουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας και όχι μόνο, στο πλευρό μας προκειμένου να ενισχύσει και να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται .
Επίσης , θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Δ. Σπυρόπουλο για την βοήθεια και την στήριξη του , καθώς και για την παραχώρηση του ιστορικού σωματείου ΣΕΡΙΦΑΤΟ στη νέα διοίκηση.
Σύντομα θα υπάρξει συνέντευξη τύπου εφ' όλης της ύλης στα ΜΜΕ του νομού μας, για την ενημέρωση του κοινού.
Με εκτίμηση
Δ.Σ ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου