Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

«Ψώνισε» από ΑΕΚ ο Δούκας

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Τον Εμμανουήλ Κουμαραδέλη απ’ την ΑΕΚ απέκτησε ο Δούκας, προκειμένου να καλύψει το κενό στη θέση του πλέι μέικερ στην ερχόμενη σεζόν της Α1 χάντμπολ Ανδρών.
 
Στον Δούκα θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν της Α1 χάντμπολ ο Εμμανουήλ Κουμαραδέλης, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα για τον επόμενο χρόνο.
Ο 20χρονος διεθνής, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ, θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε στην θέση του πλέι μέικερ η απουσία του Θοδωρή Γκέρτσου.
Η ανακοίνωση:
«Η ομάδα του ΑΣΕΔ προχώρησε στη μεταγραφή του Εμμανουήλ Κουμαραδέλη από την ΑΕΚ καλύπτοντας το κενό στη θέση του play maker που δημιουργήθηκε μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας των "μπλε" με το Θοδωρή Γκέρτσο ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στην ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή - ΔΙΚΕΑΣ. Ο 20χρονος διεθνής αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Ιωνικού ΝΦ που αγωνίστηκε μέχρι το 2012 ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΔΙΚΕΑ (2012-2013) και της ΑΕΚ (2013-2014)».
Σχετικά με τη μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ, δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι σε μια ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Α1 και ευχαριστώ θερμά τον coach Κρανάκη αλλά και τη διοίκηση του ΑΣΕΔ για την εμπιστοσύνη τους. Δεσμεύομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου