Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας 2014-2015 του Διομήδη

 
Η δύναμη της αγέλης είναι ο λύκος, και η δύναμη του λύκου είναι η αγέλη". Rudyard Kipling, 1865-1936, Άγγλος συγγραφέας, Νόμπελ 1907.
Με αυτό το σύνθημα και με πολλές καινοτομίες ξεκινάει επίσημα από σήμερα Παρασκευή 8 Αυγούστου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Διομήδη για την σεζόν 2014-2015. Ο Πρωταθλητής Ελλάδος ρίχνεται στις μάχες της νέας αγωνιστικής χρονιάς πιο διψασμένος από ποτέ για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας που για πρώτη φορά φέτος θα μπορεί να γίνει και online. Μια επίσης καινοτομία για φέτος, με στόχο να έρθουν ακόμα περισσότερες γυναίκες και ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο, είναι τα εισιτήρια Ladies και Junior. Αναλυτικά οι κατηγορίες των φετινών διαρκείας:
- Single: Περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Κόστος: 50 ευρώ
- Ladies: Ίδια προνόμια με τα Single, απευθύνεται αποκλειστικά στο ωραίο φύλο. Κόστος: 40 ευρώ
- Junior: Ίδια προνόμια με τα Single, απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 10-15 χρονών. Κόστος: 20 ευρώ
- VIP: Ίδια προνόμια με τα Single, επιπλέον περιλαμβάνει τους ευρωπαϊκούς εντός έδρας αγώνες και παρέχει εξασφαλισμένη θέση στο γήπεδο
Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα απολαμβάνουν μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια σε όλες τις συνεργαζόμενες με τον Διομήδη επιχειρήσεις (χορηγοί).
Αυτοί που δεν είναι τόσο φίλοι με την τεχνολογία, μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από την Δευτέρα 11 Αυγούστου στα ακόλουθα σημεία πώλησης:
Εν Λευκώ Modern Bistrot
Ζαχαροπλαστείο Ορφανός
Καταστήματα WIND
Και οι πλέον παραδοσιακοί μπορούν να επικοινωνούν με τα ακόλουθα τηλέφωνα:
2751029418 (ώρες γραφείου)
6958758467 (κ. Σουλάνδρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου