Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ορμή Λουξ: Ώρα για δράση!

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΡΟΥΛΑ Θ. ΣΤΙΓΚΑ
Τα πρώτα τους δυνατά τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα δώσει απο σήμερα μέχρι και την Κυριακή η Ορμή Λουξ η οποία θα συμμετάσχει σε ένα από τα καλύτερα διεθνή τουρνουά της Γαλλίας. Πρόκειται για το Τουρνουά Ανέ Γκαρά / Μπερνάρ Ριτέ (Anais Garat/ Bernard Ritter) που διεξάγεται τα τελευταία οκτώ χρόνια με μεγάλη επιτυχία στις πόλεις Πιρβας και Λε Πουζίν και λαμβάνουν μέρος κορυφαίες ομάδες του Ευρωπαϊκού γυναικείου χάντμπολ. Θα διεξαχθεί στις πόλεις Πιρβάς και Λε Πουζίν. Το πρώτο παιχνίδι για την πατρινή ομάδα θα δοθεί σήμερα όπου το συγκρότημα του Νταμίρ Στογιάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τη Σέρβικη Ζελέζνιτσαρ. Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας, στις δηλώσεις του στην "Π.Γ" στάθηκε στη σπουδαιότητα του τουρνουά τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει ανάγκη από τέτοια δυνατά παιχνίδια προκειμένου οι αθλήτριες του να αποκτήσουν εμπειρία
" Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε στη Γαλλία και συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο τουρνουά. Δεν μας δίνονται συνέχεια τέτοιες ευκαιρίες για αυτό και με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Κόγκα αποφασίσαμε να την εκμεταλλευτούμε και αποδεχτήκαμε την πρόσκληση που δεχτήκαμε. Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για αυτό και δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά η εικόνα της ομάδας μας μέσα στο γήπεδο, Θα δούμε τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα μας για να μπορέσουμε να διορθωθούμε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια".
Αναφερόμενος στο σημερινό πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζελέζνιτσα, ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς τόνισε: "Η Ζελέζνιτσα είναι μια ομάδα στα δικά μας μέτρα καθώς φέτος προχώρησε σε ανανέωση και θεωρώ ότι έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Εμείς θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να φανούμε ανταγωνιστικοί όχι μόνο στο σημερινό πρώτο παιχνίδι αλλά και στα υπόλοιπα δύο με τις Γαλλικές ομάδες".
"ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ"
Η Ορμή Λουξ διανύει τη δεύτερη εβδομαδα της προετοιμασίας και ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς βλεπει καλά στοιχεία και θέληση από τις αθλήτριες του μέσα στο γήπεδο: "Όλες θέλουν να προσφέρουν και δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Βγάζουν ενέργεια και εγώ απο την πλευρά μου προσπαθώ να τις πρεσσάρω για να μπορέσουν να δέσουν αγωνιστικά το συντομότερο δυνατό. Χαίρομαι όμως που οι αθλήτριες μου φέτος βγάζουν χημεία και αυτό θα πρεπει να το εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε".
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
Τα παιχνιδια λοιπόν του Τουρνουά Ανέ Γκαρά / Μπερνάρ Ριτέ (Anais Garat/ Bernard Ritter) ξεκινούν σήμερα και το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 29 Αυγούστου
18:30 Ορμή Λουξ - Ζελέζνιτσα
20:30 Λε Πουζιν - Μπουρ Ντεπεάζ
Σάββατο 30 Αυγούστου
14:00 Μπουρ Ντεπεάζ – Ορμή Λουξ
16:00 Ζελέζνιτσα – Λε Πουζίν
Κυριακή 31 Αυγούστου
12:00 Λε Πουζιν – Ορμή Λουξ
16:00 Μπουρ Ντεπεάζ – Ζελέζνιτσα
Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του τουρνουά θα διεξαχθούν αγώνες χάντμπολ μεταξύ έξι Γαλλικών ομάδων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα.
Η 23μελής αποστολή της ομάδας έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Λε Πουζιν και οι δεκατρείς αθλήτριες που έχει στη διάθεση του ο Νταμίρ Στογιάνοβιτς είναι οι Μισαϊλοβιτς Γιοβάνα, Ζαφειριάδου Λάουρα, Μούρνου Ελένη, Χατζηαγαπίδου Ελένη, Τσαουσίδου Ελένη, Χατζηπαρασίδου Μαρία, Καρέλα Αγγελική, Θανοπούλου Βάσω, Αγγελοπούλου Μαρία, Κουκουλομάτη Νίκη, Πολίτη Αναστασία, Καρακίτσου Αναστασία και Χάλα Χρύσα.
Την αποστολή συνοδεύουν επίσης οι προπονητές Νταμίρ Στογιάνοβιτς, Βασίλης Αναστασέλλος, Μαρία Πορφυριάδου, ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Μεντζελόπουλος, ο πρόεδρος Ανδρέας Κόγκας, ο αντιπρόεδρος Σάκης Γιακουμέλος, η γενική αρχηγός Αναστασία Κουκουλομάτη καθώς επίσης και η δημοσιογράφος της «Π.Γ» Ρούλα Στίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου