Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΝΩΣΗ» ΣΤΟ «ΖΗΡΙΝΕΙΟ» «Πρώτη» με απουσίες για την ΑΕΚ

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/
 
Την πρώτη προπόνησή της για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στον στίβο του «Ζηρίνειου» στην Κηφισιά. Σε μια νέα εποχή για την ομάδα, έπειτα από την αποχώρηση του Δημήτρη Λαζόπουλου από τα διοικητικά δρώμενα, ο Γιάννης Αρβανίτης και οι παίκτες του καλούνται να συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο των προηγούμενων ετών.
Αυτό, ακριβώς, επεσήμανε ο τεχνικός της «Ένωσης» μιλώντας στους παίκτες του. «Πρέπει να ξέρετε ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο ελληνικό χάντμπολ που να έχει πάρει τόσους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Έχετε έρθει στην ομάδα της δεκαετίας. Στόχος μας είναι να είμαστε πάλι ψηλά. Δεν είναι εύκολο, το γνωρίζουμε. Μας άφησε δύσκολη κληρονομιά η περσινή σεζόν, αφού η ομάδα είχε μείνει μόνη της προς το τέλος της» τους είπε χαρακτηριστικά.
Να σημειωθεί πως από την πρώτη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» απουσίαζαν οι Νικολαϊδης και Κότσιρας και προσωπικούς λόγους. Αμφότεροι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις στο κλειστό του Μενιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου