Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Στη Σιάτιστα ο Φόιβος Συκεών

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Από το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του Φοίβου βρίσκεται στη Σιάτιστα, όπου σε υψόμετρο 1.000 μέτρων πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αναφορικά με τη φυσική κατάσταση.
Ξύπνημα στις έξι το πρωί, τρεις προπονήσεις καθημερινά και δέσιμο παλιών και νέων παικτών, περιλαμβάνει το... μενού που ετοίμασε το τεχνικό επιτελείο για τους παίκτες του Φοίβου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η προετοιμασία πραγματοποιείται σε απόλυτα επαγγελματικές συνθήκες, με την ομάδα να προπονείται στο στάδιο, στο γυμναστήριο και στην αίθουσα με τα βάρη.
"Νομίζω ότι θα είναι πολύ αποδοτικό αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας. Μετά την πρώτη εβδομάδα που πήγε πολύ καλά, πλέον είμαστε στη Σιάτιστα και δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση. Προσωπικά, ως νέος παίκτης του Φοίβου είμαι χαρούμενος επειδή με αγκάλιασαν οι παλιότεροι και το κλίμα είναι εξαιρετικό", σχολίασε στο foivos-handball.gr o Λευτέρης Σεϊρεκίδης.
Η αποστολή έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο "Αρχοντικό" που παρέχει όλες τις ανέσεις στους αθλητές, τους προπονητές και τους συνοδούς του Φοίβου. Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου