Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Super deal στα Βριλήσσια!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Ο εφοπλιστής Τίμης Πουρνάρας και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοτσιώνης αναλαμβάνουν σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr τον ιστορικό σύλλογο
 
Έτοιμη να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές όπως το 1996 (νταμπλ) και το 2011 (κύπελλο) είναι η ομάδα του ΕΣΝ Βριλησσίων. Δύο άνθρωποι του χάντμπολ και πρώην αθλητές ο εφοπλιστής Τίμης Πουρνάρας και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοτσιώνης βρίσκονται πολύ κοντά στο να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου των Βορείων Προαστίων, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Α2 Ανδρών.
Οι δύο άνδρες έχουν καταθέσει σχετική πρόταση στην νυν διοίκηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η συμφωνία θα ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα και οι δύο άνδρες θα προχωρήσουν στον μακροχρόνιο προγραμματισμό.
Πρώτος στόχος θα είναι η άμεση επιστροφή της ομάδας στην Α1 Ανδρών και στην συνέχεια να πρωταγωνιστήσει, διεκδικώντας τίτλους.
Οι δύο άνδρες είναι γνωστοί σε όλη την αγορά για την φερεγγυότητα και το ήθος τους και φυσικά για την αγάπη τους για το άθλημα, κάτι που εγγυάται τον ερχομό σπουδαίων προσωπικοτήτων στον Σύλλογο, όχι μόνο στην ανδρική ομάδα, αλλά και την ανάπτυξη, στην οποία σκοπεύουν να επενδύσουν σημαντικά.
Ο Τίμης Πουρνάρας είχε την Προεδρεία της Αναγέννησης Βύρωνα, την οποία οδήγησε για πρώτη φορά στην Α1 Ανδρών, έχοντας την δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ ο Δημήτρης Κοτσιώνης είναι επικεφαλής του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία διεθνή τουρνουά ανάπτυξης της Ευρώπης.
Ο Τίμης Πουρνάρας δήλωσε στο sport-fm: «Συζητάμε με τα Βριλήσσια, είναι μια ομάδα που μας ενδιαφέρει, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει».
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου