Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Μαστορογιάννης: "Στόχος οι δύο νίκες με το Βέλγιο

Πηγή: http://www.handball.gr/
"Γράφτηκε από τον Στάθης Παπαχαρτοφύλης

 
Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Μαστορογιάννης μίλησε για την προετοιμασία και τα παιχνίδια με το Βέλγιο
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων κόντρα στο Βέλγιο στις 10 και 14 Ιουνίου για την 1η προκριματική φάση του EURO 2018. Σήμερα το βράδυ θα ενσωματωθεί με την ομάδα ο Θόδωρος Ευαγγελίδης, ενώ την Δευτέρα θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και οι Βύρωνας Παπαδόπουλος, Νίκος Τζούφρας.
Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιώργος Μαστορογιάννης επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι μια περίεργη περίοδος για όλους αθλητές, διότι είναι τέλος της σεζόν και οι όλοι είμαστε ψυχολογικά και σωματικά φορτωμένοι.
Σιγά σιγά ενσωματώνονται όλα τα παιδιά. Θα έχουμε λίγες προπονήσεις με ολοκληρωμένη ομάδα, λόγω των αθλητών που έρχονται από το εξωτερικό, ενώ ένα ακόμα αρνητικό είναι πως δεν θα έχουμε φιλικά.
Παρόλα αυτά προσπαθούμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και στον στόχο μας που είναι οι δύο νίκες. Το Βέλγιο δεν έχει ιδιαίτερες αλλαγές σαν ομάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε πριν ενάμιση χρόνο. Το πρώτο παιχνίδι είναι κλειδί και είναι σημαντικό που η ρεβάνς είναι στο γήπεδο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου