Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015

Καμπάνα 4 αγωνιστικές σε ΠΑΟΚ!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Ο «δικέφαλος» του Βορρά τιμωρήθηκε ως υπότροπος για τα όσα συνέβησαν στον 2ο τελικό της Α1 χάντμπολ με τον Διομήδη
 
Ποινή κεκλεισμένων των θυρών για τέσσερις αγωνιστικές, καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης επέβαλλε η αθλητική δικαστής στον ΠΑΟΚ για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του 2ου τελικού της Α1 χάντμπολ κόντρα στον Διομήδη Άργους.
Οι διαιτητές είχαν γράψει:
«Στο 13:24 του αγώνα φίλαθλοι της γηπεδούχοι ομάδα έριξαν ένα μπουκάλι νερό στο μέρος του τερματοφύλακα του Διομήδη χωρίς να τον χτυπήσει κάποιος. Στο 21:22 οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν αναπτήρα στον αγωνιστικό χώρο, προς το μέρος των αθλητών του Διομήδη χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Στο 30 αποβάλαμε με κόκκινη κάρτα το ν Λούκα Ντάσεβιτς διότι σε ελεύθερη ρίψη σε νεκρό χρόνο έριξε σκόπιμα τη μπάλα στο πρόσωπο αντιπάλου που ήταν ακίνητος. Το δελτίο του κρατήθηκε. Με τη λήξη του ημιχρόνου άτομα που ήταν διαπιστευμένοι ως σεκιούριτι προσπάθησαν να επιτεθούν στον β΄ προπονητή του Διομήδη Ανδρέα Βασιλόπουλου. Με την παρέμβαση των συνοδών των δύο ομάδων έληξε το συμβάν. Στο 63:23 έφτυναν τους διαιτητές. Έγινε σύσταση από τα μεγάφωνα και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Στο 73:05 φίλαθλοι της γηπεδούχοι ομάδας κουνούσαν το δοκάρι της εστίας της φιλοξενούμενης ομάδας. Έγιναν οι απαραίτητης συστάσεις και ο αγώνας συνεχίστηκαν κανονικά»
Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:
1α) Αθλητικό Σωματείο «Π.Α.Ο.Κ.», την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τέσσερις (4) αγωνιστικές συναντήσεις, (2+2 αγωνιστικές λόγω υποτροπής) καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του ως γηπεδούχου.
β) Αθλητή Σωματείου «A.O. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ» Luka Dacevic, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μιας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
2)Αθλητικό Σωματείο «A.O. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ», την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
3) Αθλητή Σωματείου «Α.Ε.Κ.» Χριστόφορο Μπακαούκα, αναβάλλει την εκδίκαση της υπόθεσης.
4) Αθλητή Σωματείου «Α.Π.Σ. ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ» Λεωνίδα Τουλούμη, αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
5) Αθλητικό Σωματείο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ»,επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του αθλητικού σωματείου «ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ ΄΄ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ΄΄».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου