Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Παναγιώτης Ιατρούδης: "Η καρδιά του χάντμπολ θα χτυπάει στην Πάτρα"

Πηγή: http://www.thebest.gr/
 
Πανδαισία του αναπτυξιακού χάντμπολ χαρακτηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β', Παγκορασίδων Β' και Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών «Λουξ Cup 2015», που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου, ο Τεχνικός Συντονιστής Ανάπτυξης της ΟΧΕ, Παναγιώτης Ιατρούδης.
Ο κ. Ιατρούδης σε δηλώσεις του επισημαίνει τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης, όχι μόνο για την ανάδειξη του χάντμπολ, αλλά και για την προβολή της Πάτρας, στην οποία για εξι ημέρες θα «χτυπά» η καρδιά του αθλήματος με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων που αποτελούν και το μέλλον της ελληνικής χειροσφαίρισης.
Μάλιστα, ο κ. Ιατρούδης δηλώνει πως τόσο η ΕΑΠ/ΟΧΕ, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι "θεσμοφύλακες" της διοργάνωσης με σκοπό η μεγάλη αυτή γιορτή, να μετατραπεί σε θεσμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την Πάτρα, αντάξιο της ιστορίας του χάντμπολ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου η «καρδιά» της ανάπτυξης του χάντμπολ της Ελλάδος θα χτυπάει στο ΛΟΥΞ CUP, που θα φιλοξενηθεί στην όμορφη πόλη της Πάτρας. Από 32 πόλεις της Ελλάδος λιλιπούτειοι αθλητές της ΕΑΠ/ΟΧΕ θα αντιπροσωπεύσουν, θα γευθούν, θα απολαύσουν και θα διασκεδάσουν με την παιδική τους αφέλεια μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού στο ΛΟΥΞ CUP. Υπάρχουν έμπρακτες ενδείξεις και προσπάθειες από τον Πρόεδρο της διοργανώτριας ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ, Ανδρέα Κόγκα να γίνει μια μεγάλη γιορτή, μια πανδαισία της ανάπτυξης που δεν θα έχει προηγούμενο στα χρονικά του αθλήματος.
Με όχημα την γυναικεία ομάδα Πάτρας ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ υπάρχει όραμα τα επόμενα χρόνια αυτή η αναπτυξιακή γιορτή να μετατραπεί σε θεσμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την πόλη της Πάτρας. Η ΕΑΠ/ΟΧΕ και εγώ προσωπικά θα είμαστε θεσμοφύλακες σε τέτοιες εξαιρετικές, ξεχωριστές προσπάθειες που αναδεικνύουν και διαφημίζουν το παρόν και το μέλλον της ανάπτυξης στην Ελλάδα και όχι μόνο».
Πανδαισία του αναπτυξιακού χάντμπολ χαρακτηρίζει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β', Παγκορασίδων Β' και Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών «Λουξ Cup 2015», που θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου, ο Τεχνικός Συντονιστής Ανάπτυξης της ΟΧΕ, Παναγιώτης Ιατρούδης.
Ο κ. Ιατρούδης σε δηλώσεις του επισημαίνει τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης, όχι μόνο για την ανάδειξη του χάντμπολ, αλλά και για την προβολή της Πάτρας, στην οποία για εξι ημέρες θα «χτυπά» η καρδιά του αθλήματος με τη συμμετοχή εκατοντάδων νέων που αποτελούν και το μέλλον της ελληνικής χειροσφαίρισης. Μάλιστα, ο κ. Ιατρούδης δηλώνει πως τόσο η ΕΑΠ/ΟΧΕ, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα είναι "θεσμοφύλακες" της διοργάνωσης με σκοπό η μεγάλη αυτή γιορτή, να μετατραπεί σε θεσμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την Πάτρα, αντάξιο της ιστορίας του χάντμπολ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου η «καρδιά» της ανάπτυξης του χάντμπολ της Ελλάδος θα χτυπάει στο ΛΟΥΞ CUP, που θα φιλοξενηθεί στην όμορφη πόλη της Πάτρας. Από 32 πόλεις της Ελλάδος λιλιπούτειοι αθλητές της ΕΑΠ/ΟΧΕ θα αντιπροσωπεύσουν, θα γευθούν, θα απολαύσουν και θα διασκεδάσουν με την παιδική τους αφέλεια μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού στο ΛΟΥΞ CUP. Υπάρχουν έμπρακτες ενδείξεις και προσπάθειες από τον Πρόεδρο της διοργανώτριας ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ, Ανδρέα Κόγκα να γίνει μια μεγάλη γιορτή, μια πανδαισία της ανάπτυξης που δεν θα έχει προηγούμενο στα χρονικά του αθλήματος. Με όχημα την γυναικεία ομάδα Πάτρας ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ υπάρχει όραμα τα επόμενα χρόνια αυτή η αναπτυξιακή γιορτή να μετατραπεί σε θεσμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την πόλη της Πάτρας. Η ΕΑΠ/ΟΧΕ και εγώ προσωπικά θα είμαστε θεσμοφύλακες σε τέτοιες εξαιρετικές, ξεχωριστές προσπάθειες που αναδεικνύουν και διαφημίζουν το παρόν και το μέλλον της ανάπτυξης στην Ελλάδα και όχι μόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου