Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Πάλι Πρόεδρος ο Φύκατας!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Επιστροφή του παράγοντα των επιτυχιών στον Φίλιππο Βέροιας με ισχυρούς «συμπαίκτες» στο Δ.Σ. του Συλλόγου

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Φίλιππος στις πρόσφατες εκλογές. Στο σχήμα που ανέδειξαν οι εκλογές, συμπεριλαμβάνονται ηχηρά ονόματα που υπόσχονται καλύτερες ημέρες στον σύλλογο. Σε αυτό ξεχωρίζει η επιστροφή του πρώην προέδρου Γιώργου Φύκατα, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να μείνει όρθιος ο σύλλογος και μάλλον θα ηγηθεί της προσπάθειας αλλά και ηχηρών ονομάτων.
Ο Γιώργος Φύκατας ήταν στη διοίκηση του Συλλόγου επί 11 χρόνια (1999-2011), τα τελευταία τέσσερα ως πρόεδρος και συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας. Μερικές από αυτές ήταν: Νταμπλ το 2003, Κύπελλο το 2007, Τελικό Ευρώπης Τσάλεντζ Καπ το 2003, συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις νίκες το 2004.
«Εγγυητής της ενότητας»
Ο Γιώργος Φύκατας επεσήμανε στις πρώτες του δηλώσεις στον sport-fm τόνισε: «Δεν έγινε μόνο για το χάντμπολ, ήταν για το καλό όλου του Συλλόγου. Θα δημιουργηθούν επιτροπές για κάθε τμήμα και θα υπάρχουν ξεχωριστά ταμεία. Η επιστροφή μου σημαίνει προσπάθεια να μείνει ο Σύλλογος ενωμένος και να μην έχουμε ανάγκη κανένα. Έχουν έρθει μαζί μας ισχυροί οικονομικά παράγοντες της Βέροιας και όλοι μαζί θα διοικήσουμε. Εγώ θα είμαι ο εγγυητής της ενότητας του Συλλόγου».
Οι Νίκος Νούλας, Γιώργος Χατζόγλου, Μάκης Σουβατζόγλου θα αναλάβουν να «τρέξουν» το τμήμα του χάντμπολ.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο –που θα συγκροτηθεί σε σώμα σήμερα- αποτελούν οι: Φύκατα Γιώργος, Αλεξιάδης Φώτης, Σουβατζόγλου Πρόδρομος, Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Γεωργιάδης Γρηγόρης, Κορωνάς Αντώνης, Παπανώτας Νίκος, Γκατζίδης Θεόδωρος, Σκουρτόπουλος Σωτήρης, Σαράφης Παναγιώτης, Κεχαγιόγλου, Μουρτζίλας Νίκος, Ψωμιάδου Κατερίνα, Καψάλης Χρήστος, Τσίλης Γρηγόρης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Μεταξάς Γιώργος, Φάκας Δημήτρης, Δελαντώνης Σωκράτης, Τάκης Γιώργος, Αποστολίδης Γρηγόρης, Χατζόγλου Γιώργος, Μπαλτατζής Νίκος, Λευκόπουλος Λολος.
Η ανεξαρτητοποίηση του τμήματος μπάσκετ δεν έγινε με παρέμβαση του πρώην πρόεδρου Νίκου Ουσουλτζόγλου. Ο κ. Ουσουλτζόγλου βρέθηκε στην γενική συνέλευση και με την παρέμβασή του τόνισε ότι όλα τα τμήματα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα κάτω από την ίδια στέγη με δικές τους επιτροπές. Αναφορικά με τα μέλη του τμήματος μπάσκετ, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με στόχο να μπουν κάποιοι στην διοίκηση και ίσως έχουμε αλλαγές στο 15μελες σχήμα.
Τέλος ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης δεσμεύτηκε ότι αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που αφορούν την περίοδο της προεδρίας του
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου