Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η πρεμιέρα της Β' Φάσης

Συντάκτης: OnSports Team

Αρχίζουν το Σάββατο (4/4) τα πλέι οφ της Α1 Χάντμπολ Ανδρών, ενώ τα δεύτερα ματς θα παιχτούν στην Α1 Χάντμπολ Γυναικών.
Στην τελική του ευθεία μπαίνει από αύριο το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών με 5 αναμετρήσεις για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Στα πλέι οφ 1-8 η πρόκριση στα ημιτελικά κρίνεται στις δύο νίκες, όπως και στο μοναδικό ματς για τα πλέι άουτ που θα κρίνει την σωτηρία και τον υποβιβασμό στην Α2.
Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν δύο παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αναγέννηση Βύρωνα με τον «δικέφαλο» του Βορρά να έχει πολύ καλή ψυχολογία από την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (Τσάλεντζ Καπ), ενώ η ομάδα της Αναγέννησης ψάχνει την έκπληξη.
Στο άλλο ματς της συμπρωτεύουσας ΧΑΝΘ και ΓΑΣ Κιλκίς ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο ζευγάρι που θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία.
Στη Νέα Κίο ο Διομήδης Άργους φιλοξενεί τον ΑΣΕ Δούκα και θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα, ενώ στη Βέροια ο Φίλιππος θα παίξει με τον Ποσειδώνα ίσως στο πιο αμφίρροπο ματς.
Οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και αυτό φανέρωσε και η τελική τους βαθμολογία (4. Φίλιππος 25, 5. Ποσειδώνας 22).
Τέλος στην Πολιτεία η ΑΕΚ που εξακολουθεί να αντιμετωπίσει γηπεδικό πρόβλημα καλείται να συνέλθει από την ήττα στο Κύπελλο και να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ που στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου έδειξε χαρακτήρα.
Η «Ένωση» έχει το προβάδισμα, αλλά η καλά οργανωμένη ομάδα της Νέας Ιωνίας καλοβλέπει μία έκπληξη.
Στην Α1 Γυναικών η Αναγέννηση Άρτας θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει την ημιτελική σειρά κόντρα στην Νέα Ιωνία με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να θέλουν από την πλευρά τους να κάνουν το 2-0 και να περάσουν στον Τελικό.
Την Κυριακή στην Πάτρα θα διεξαχθεί το μεγάλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης με την Ορμή να έχει κάνει την έκπληξη, σπάζοντας την έδρα του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου