Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 17-19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Στη Λήμνο τα προκριματικά των Euro U19 στις νεάνιδες

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/

Το νησί της Λήμνου θα φιλοξενήσει τους αγώνες του 5ου προκριματικού ομίλου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χάντμπολ Νεανίδων U19 από τις 17 έως τις 19 Απριλίου.
Οι εθνικές ομάδες Γαλλίας, Πορτογαλίας, Ισραήλ και Ελλάδας για τρεις ημέρες θα δώσουν τη «μάχη» για να διεκδικήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούνε στα τελικά της διοργάνωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για 1η φορά πραγματοποιείται μια τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση στην Λήμνο, αφού το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ν. Σαμαράς» στην Μύρινα, πληροί τις προδιαγραφές για να διεξαχθούν επίσημοι διεθνείς αγώνες στο χάντμπολ.
Στην Μύρινα της Λήμνου βρέθηκε ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τους φορείς του νησιού και συζήτησαν λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, τον Έπαρχο Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής Κώστα Αδαμίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βορείου Αιγαίου Γιώργο Ζαχάρωφ, τους Αντιδημάρχους Λήμνου Νίκο Μοσχάκη, Σαράντη Πανταζή και τον πρόεδρο του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου Νίκο Μαρινάκη. Μαζί στις συναντήσεις ήταν και οι υπεύθυνοι του τμήματος χάντμπολ της ΑΕ Λήμνου Κατερίνα Πετρίδου και Γιώργος Παρούσης.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 17/4: Ελλάδα-Ισραήλ (17.00), Τελετή Έναρξης (19.00), Πορτογαλία-Γαλλία (20.30). Σάββατο 18/4: Πορτογαλία-Ελλάδα (17.30), Γαλλία-Ισραήλ (20.30). Κυριακή 19/4/2015: Ισραήλ-Πορτογαλία (14.30), Γαλλία-Ελλάδα (18.00).
Τους αγώνες διοργανώνει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, του Δήμου Λήμνου, του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου και της ΑΕ Λήμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου