Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Αρβανίτης: «Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΚ»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ΑΕΚ μίλησε για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος τόνισε μέσω του sport-fm.gr πως οι «κιτρινόμαυροι» τον χρειάζονται στο πλευρό τους.
 
Η ΑΕΚ επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι του ΙΕΚ Ξυνή Δικέα με 26-24 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 Χάντμπολ όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις που έδωσε στο sport-fm.gr μετά τον αγώνα, όπου και έδωσε το στίγμα του εν όψει της συνέχειας.
Αν και η ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή Δικέα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, τελικώς καταφέρατε να κάμψετε την αντίστασή της και να προκριθείτε. Ποιο ήταν το κλειδί της σημερινής νίκης;
«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, επιστρέψαμε στη βασική μας άμυνα και καταφέραμε να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων. Πατώντας εκεί καταφέραμε και πήραμε μια μικρή διαφορά την οποία κρατήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».
Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε τον ΠΑΟΚ, το βλέπετε ως μια άτυπη ρεβάνς του επεισοδιακού τελικού κυπέλλου;
«Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν ρεβάνς, είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση, με τελείως διαφορετικά ψυχολογικά δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο, και λόγω της κατάταξής του και λόγω της έδρας, όμως εμείς καλούμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».
Θέλετε να στείλετε κάποιο μήνυμα στον κόσμο της Ένωσης, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης και στήριξε σήμερα την προσπάθεια της ομάδας;
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, το έχω πει επανειλημμένως ότι ο κόσμος μας δίνει δύναμη. Δυστυχώς φέτος ήρθαμε με μια μεγάλη τιμωρία και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν τον είχαμε κοντά μας. Στον τελικό του Κυπέλλου έγιναν διάφορα γεγονότα που δεν του έδωσαν τη δυνατότητα να στηρίξει την ομάδα όπως θα έπρεπε, αλλά δεν είναι η ώρα να τα αναλύσουμε και ουσιαστικά ήταν από τις πρώτες φορές που τον είχαμε κοντά μας. Τους χρειαζόμαστε και η πορεία μας θα ήταν ακόμα καλύτερη αν τον είχαμε κοντά μας πιο συχνά. Τους θέλουμε δίπλα μας και η στήριξή τους μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη».
Επιμέλεια: Κώστας Πρατικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου