Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Σήμερα το πρώτο παιχνίδι με το Ισραήλ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στη Βέροια για την Εθνική Ανδρών ενόψει των αναμετρήσεων με το Βέλγιο
Το ένα από τα δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα στο Ισραήλ θα δώσει σήμερα Παρασκευή 24/4 (19:00) στο «Φιλίππειο» της Βέροιας η Εθνική Ανδρών στο πλαίσιο του καμπ προετοιμασίας, ενόψει των επίσημων αγώνων με το Βέλγιο για το EURO 2018 που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει και το Σάββατο 25/4 (18:00) στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης την Εθνική ομάδα του Ισραήλ.
Ο αρχηγός Γιώργος Μαστορογιάννης που σήμερα έχει και την γιορτή του επεσήμανε: «Εδώ είναι όλα καλά. Η Βέροια αγαπάει το χάντμπολ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Έχουμε νέα παιδιά που πρέπει να ενταχθούν όλο και πιο γρήγορα στο κλίμα και τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Απέναντι στο Ισραήλ θέλουμε να δούμε την αγωνιστική ετοιμότητα που βρισκόμαστε και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων κόντρα στο Βέλγιο. Το Ισραήλ θα είναι ένας χρήσιμος αντίπαλος, αφού πάντα μας δυσκολεύει».
Οι 18 παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη είναι οι: Τσίλης, Παλάσκας, Πετρίδης, Γουργούμης, Μπουκοβίνας (ΠΑΟΚ), Τσακνής, Χάλαρης (ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Σιμιτσής, Ανανιάδης, Μαστορογιάννης (Διομήδης Άργους), Χερουβείμ (Ποσειδώνας), Δραγκόλας (Φίλιππος), Κατσίκης (ΑΕΚ), Καφαντάρης (ΧΑΝΘ), Μυλωνάς (Αναγέννηση Βύρωνα), Ασπρίδης (Brno- Τσεχία), Μαραγκός (ESMGO- Γαλλία), Παπαδιονυσίου (Kaerling- Λουξεμβούργο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου