Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Γεωργιάδης: «Δε θα μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με την ήττα»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Στο γεγονός πως μετά το αποτέλεσμα του πρώτου τελικού στο Αργος δεν θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να χάσει από τον Διομήδη τον τίτλο στην Α1 χάντμπολ ανδρών στάθηκε ο Νίκος Γεωργιάδης.
 
(Photo: Action Images)
Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε πως σε όλη τη διάρκεια του κανονικού αγώνα και των δύο παρατάσεων φάνηκε πως ο «Δικέφαλος» δε θα έχανε ποτέ αυτό το ματς και έδωσε συγχαρητήρια στους δικούς του, αλλά και στους αντίπαλους παίκτες. Τόνισε πως αρχικός στόχος ήταν η συμμετοχή στους δύο τελικούς και ό,τι προκύψει στη συνέχεια, ενώ στάθηκε και στον παράγοντα τύχη, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του και κάποια μέλη της διοίκησης.
Αναλυτικά: «Ήταν φανερό σήμερα ότι δεν μπορούσαμε να συμβιβαστούμε με την ιδέα της ήττας. Και στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και στις παρατάσεις δείξαμε ότι θέλαμε πολύ τη νίκη και δεν θέλαμε με τίποτα να χάσουμε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, υπερέβαλαν εαυτόν για να νικήσουν σήμερα, αλλά αξίζουν και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Άργους, που ήταν πολύ "σκληρή για να πεθάνει".
Δεν ξέρω αν εμείς, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαμε τόσες αντιξοότητες θα μπορούσαμε να κρατηθούμε ως το τέλος στο ματς. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους αντιπάλους και το θαυμασμό μου για την προσπάθειά τους. Για εμάς, εξαρχής στόχος ήταν να προσπαθήσει η ομάδα να παίξει δύο τελικούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όχι μόνο το κατάφερε αυτό, αλλά κατέκτησε δύο τίτλους.
Ένιωθα ότι υπήρχε μία δύναμη από επάνω που μας έδινε τη σιγουριά ότι δεν θα χάσουμε. Βρεθήκαμε πολλές φορές με "την πλάτη στον τοίχο", αλλά νομίζω ότι για να κατακτήσεις τίτλους, πέρα από την πίστη και τη θέληση, χρειάζεται και τύχη.
Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου, Αντώνη Τσολάκο και Αλέξη Ταρινίδη, αλλά και τον Γιάννη Ταμουρίδη, που μας βοήθησε στην προετοιμασία της φυσικής κατάστασης καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πολλά "ευχαριστώ" στο γιατρό της ομάδας, Κώστα Μαναβή, που μας βοήθησε πολύ φέτος, σε συνεργασία με τους φυσιοθεραπευτές κ.κ. Σαντά και Μιχόπουλο. Δεν είχαμε προβλήματα απουσιών από τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πολλά ευχαριστώ στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Νίκο Ζάγκα, που ήταν δίπλα μας και προσπαθούσε να λύνει τα καθημερινά προβλήματα, στον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη και στον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή που διοικεί έναν από τους πιο υγιείς συλλόγους στην Ελλάδα.
Αυτό τον τίτλο τον αφιερώνω στον πατέρα μου, του το χρωστούσα μετά το Κύπελλο, και στη γυναίκα μου, που πίστευε αυτό το πρωτάθλημα περισσότερο και από τον πιο αισιόδοξο φίλαθλο της ομάδας».
Ο Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε πως: «Δεν είναι εύκολο να εκφραστείς μετά από τέτοιο ματς. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο συναισθήματα. Σίγουρα, έχουμε λόγο να διαμαρτυρόμαστε, αλλά περισσότερο στέκομαι στην απόδοση των νέων παιδιών, που σε αυτή την "καυτή" έδρα έδειξαν "μέταλλο". Ανδρώθηκαν σε αυτό το ματς παιδιά από τα "σπλάχνα" του Διομήδη. Ελπίζω αυτή η θυσία μας να βρει αντίκρισμα μέσα από έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο ΠΑΟΚ, για το μέλλον του αθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου