Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ορμή Λουξ: Σεϊρεκίδης και του χρόνου

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Το Δ.Σ. της Ορμής Λουξ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Κόγκας συναντήθηκε χθες με τον πολυνίκη τεχνικό, με τον οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων και έτσι αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να πορευτούν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Ανδρέας Κόγκας στις δηλώσεις του για την παραμονή του Στέλιου Σεϊρεκίδη στον πάγκο της Ορμής Λουξ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, υποστήριξε: «Το θέλαμε και οι δυο. Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είναι ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στην ομάδα μας , που έκανε όλους μας να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή αυτού του πολύ όμορφου αθλήματος. Δίδαξε σε νεαρά κορίτσια πως παίζεται το πραγματικό handball και τους μαθαίνει κάθε μέρα και κάτι καινούργιο. Θέλω την επόμενη σεζόν να παίξουμε ακόμα καλύτερα και δημιουργικά. Ο Στέλιος απέδειξε σε όλους μας πως μια ομάδα χωρίς προσωπικότητα, χωρίς ψυχή μπορεί να γίνει μια ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Στόχος μου είναι τις προσεχείς μέρες να ανανεώσουμε τη συνεργασία με όλες τις αθλήτριες και να ενισχύσουμε την ομάδα με ένα δυο νεαρά και ταλαντούχα κορίτσια».
Από την πλευρά του ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: « Είναι τιμή μου που δούλεψα στην Ορμή Λουξ αυτή τη χρονιά. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία στο γυναικείο χάντμπολ και είναι σημαντικό για εμάς που καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές και πολύ αξιόλογο σύνολο ,βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας εξίσου πολύ δυνατής ομάδας τη νέα χρονιά. Η συνεργασία μου με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Κόγκα και τα υπόλοιπα μέλη της Ορμής Λουξ αλλά και τις αθλήτριες ήταν άψογη και αυτό αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και την επόμενη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου