Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μπορεί και στα Χανιά το φάϊναλ φορ κυπέλου


Λιγότερο από ένας μήνας μένει πλέον για το φάιναλ-4 του κυπέλου χάντμπολ στους άνδρες και ακόμα δεν έχει βρεθεί το γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενηθούν οι δύο ημιτελικοί της 14ης Μαΐου και ο τελικός ένα 24ωρο αργότερα.
Οι συζητήσεις που γίνονται συνέχεια τις τελευταίες βδομάδες δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα και η καθυστέρηση έχει δημιουργήσει αρκετή σύγχυση στις τάξεις της ομοσπονδίας, αλλά και των ομάδων (ΑΕΚ, Διομήδης, Φίλιππος, Βριλήσσια) που έχουν αρχίσει να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Κι αυτό γιατί η βοήθεια που προσδοκούσαν από την πολιτεία δεν έρχεται.
Ο γγΑ Πάνος Μπιτσαξής μπορεί να τονίζει στους ανθρώπους της ΟΧΕ πως μπορεί να δοθεί το κλειστό του Ελληνικού, αλλά η συγκεκριμένη κίνηση περισσότερο ως καλής θέλησης μπορεί να εκληφθεί, παρά ως ουσιαστική. Κι αυτό γιατί το Ελληνικό στις 15 Μαΐου φιλοξενεί τον τελικό Κυπέλλου στο μπάσκετ και μια βδομάδα μετά τη συναυλία των Deep Purple. Κάτι που σημαίνει πως είναι πρακτικά αδύνατο να φιλοξενηθεί το φάιναλ-4 του χάντμπολ.
Μάλιστα, εκτός των λύσεων των Χανίων, της Χαλκίδας, αλλά κι εσχάτως της Πάτρας, φαίνεται πως από τη μεριά του Μπιτσαξή προωθείται η λύση της διοργάνωσης του Κυπέλλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου