Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Νίκη για την Εθνική Νεανίδων


Επιτυχημένα άρχισε τις υποχρεώσεις της στο 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική χάντμπολ των νεανίδων, επικρατώντας του Ισραήλ με 29-22 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.
Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του γκρουπ που λαμβάνει χώρα στην πόλη Τζιερζονιόβ της Πολωνίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, εξασφαλίζοντας τους πρώτους της βαθμούς, στη μάχη για την πρόκριση. Πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Βαφειάδου, η οποία σημείωσε 7 τέρματα, ενώ την ακολούθησαν με 5 οι Κοντοστεργίου και Χατζηπαρασίδου.

Επόμενος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας είναι την Παρασκευή (22/4, 6 μ.μ.) η Κροατία, ενώ την επομένη θα ακολουθήσει η οικοδέσποινα Πολωνία. Το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Πολωνία θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Η σύνθεση της Εθνικής: Παρασκευαϊδου, Χατζηπαρασίδου 5, Γκέργκινα, Χρονοπούλου 4, Κοντοστεργίου 5, Παπαδοπούλου 4, Τσακάλου 3, Τσομπανίδου, Μασμανίδου 1, Ξανθοπούλου, Ιωαννίδου, Πουγαρίδου, Βαφειάδου 7, Κοτσαμπουϊκίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου