Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Στηριζόμενος σε δικά του παιδιά ο Άρης Νικαίας επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στην Α1


Η τελευταία χρονιά του στην Α1 ανδρών ήταν την περίοδο 2003-2004, τότε που υποβιβάσθηκε στην δεύτερη κατηγορία. Μετά από 7 χρόνια ο ιστορικός Αρης Νίκαιας θα ξαναβρεθεί στα μεγάλα σαλόνια, αφού ολοκλήρωσε στην 2η θέση της Α2 ανδρών –πίσω από τον ΓΑΣ Κιλκίς- το φετινό πρωτάθλημα. Η παραίτηση Αρίωνα Πτολεμαϊδας και Ποσειδώνα Λουτρακίου από τα πλέι- οφ ανόδου, απλά επίσπευσαν την διαδικασία ανόδου, αφού η αλήθεια είναι πως αγωνιστικά ο Αρης αναμενόταν να τα καταφέρει, μιας και με την ομάδα του Κιλκίς είχαν εμφανής διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η άνοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για το χάντμπολ στην Νίκαια και μία ευκαιρία να πάρει πνοή του άθλημα στην ευρύτερη περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Αρη δεν πήραν φέτος ούτε ένα ευρώ, γνωρίζοντας πως η διοίκηση δεν έχει χρήματα, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία τους.


Μελετάκος: «Είναι δικαίωση και το αξίζαμε»
Ο τεχνικός του Αρη Τάκης Μελετάκος, που διένυσε φέτος τον 13ο χρόνο του στην ομάδα και την ανέβασε για 2η φορά μετά το 2001, σχολίασε: «Είναι μια δικαίωση. Ολη τη χρονιά δείξαμε μία σταθερότητα στην απόδοση μας. Είναι μια ομάδα που απαρτίζεται κατά 90% από τα φυτώρια μας.  Ξέρουμε τις μας περιμένει δεν είναι εύκολο να αλλάξει η φιλοσοφία μας, θα στηριχτούμε πάλι στα δικά μας παιδιά». Τέλος ο 43χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον άμεσο συνεργάτη του τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις μικρές ηλικίες, Γιώργο Μπελεχρή, αλλά και την συμβολή της διοίκησης με τους κ.κ. Χαλκίδη και Χατζηνικολάου.

Αντύπας: «Το γουστάρουμε»
Ο αρχηγός και πίβοτ της ομάδας Βαγγέλης Αντύπας δήλωσε για την άνοδο: «Δείξαμε μία συνέπεια. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε δεθεί πολύ μεταξύ μας. Θέλαμε να παίξουμε και πλέι- οφ. Εχουμε βρεθεί κάποιοι στην Α1. Υπάρχουν και από πίσω αρκετοί νέοι που έρχονται και έχουν όρεξη για δουλειά. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαστε μία ωραία παρέα και γουστάρουμε αυτό που κάνουμε. Εμείς παίζουμε με την φανέλα».

Πολίτης: «Ο Πειραιάς στην Α1»
Ο περιφερειακός Αντώνης Πολίτης, σχολίασε: «Μια πολύ καλή προσπάθεια όλη τη χρονιά. Τα καταφέραμε με πολύ κόπο. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο στους προπονητές. Περιμένουμε πίσω δύο παιδιά τον Αχιλλέα και τον Χρήστο Δαμίγο για να είμαστε πλήρεις. Ο Πειραιάς είναι πια στην Α1».

Τριάντης: «Οι παίκτες είχαν… άντερα»!

Ο αριστερός εξτρέμ του Αρη Αριστοτέλης επεσήμανε:
«Υπήρχε όλη την χρονιά μεγάλη πίεση να διατηρήσουμε την 2η θέση και αυτό ήταν πρωτόγνωρο για κάποιους αθλητές. Φάνηκε όμως πως τα παιδιά είχαν… άντερα και κράτησαν μία πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική στάση. Τώρα όσο για του χρόνου η ομάδα είναι άπειρη. Το μόνο που θα μας σώσει είναι η δουλειά. Η άνοδος του χάντμπολ στην Α1 είναι πολύ σημαντικό για την πόλη. Αν και χομπίστες για το επίπεδο της Α2 προπονούμαστε σε επαγγελματικά πρότυπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου