Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Πηγή: http://www.sentragoal.gr
ΑΕΚ - Stoiximan.gr ΠΑΟΚ 27-29
  
Στον τελικό που χρειάστηκε τέσσερις ώρες για να ολοκληρωθεί στο άδειο Παλατάκι ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της ΑΕΚ 29-27, κατακτώντας το Κύπελλο για 2η φορά στην ιστορία του.
Τη δική του ιστορία έγραψε ο Αλέξης Αλβανός, με εννέα γκολ ήταν ο MVP του τελικού, οδηγώντας τον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ αναδείχθηκε Κυπελλούχος για έκτη φορά στην καριέρα του σε ισάριθμες συμμετοχές.
Παράλληλα, ο Αλβανός είναι ο μοναδικός παίκτης που κατακτά το τρόπαιο με τρίτη διαφορετική ομάδα, καθώς είχαν προηγηθεί τρεις κατακτήσεις με τον Πανελλήνιο και δύο με την ΑΕΚ.
Από την άλλη η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων και δεδομένων των συνθηκών που δημιουργήθηκαν, πάλεψε το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε στην έκτη σερί παρουσία της σε τελικό, να πανηγυρίσει για 4η φορά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με την επανέναρξη του τελικού η ομάδα της Θεσσαλονικείς μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα 12-8 για να γίνουν από νωρίς το μεγάλο φαβορί. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ έκανε την αντεπίθεσή της, μειώνοντας 14-13.
Από εκεί και πέρα όμως, ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ με καλή άμυνα προηγήθηκε 20-15 και όλα έδειχναν να τελειώνουν. Η ΑΕΚ μείωσε ξανά σε 25-22, ωστόσο η απειρία, της στοίχισε και με αβίαστα λάθη έδωσε την ευκαιρία στον «δικέφαλο» του Βορρά να προηγηθεί 28-23 και να καθαρίσει ουσιαστικά τον τίτλο.
Η Ένωση το μόνο που κατάφερε, ήταν απλά να μειώσει το εύρος της ήττας της για να κλείσει το παιχνίδι στο 29-27.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου