Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

«Να πάρει η ΑΕΚ το Champions League»

Πηγή: http://www.sport-fm.grΤο όραμά του για μία ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί στο ελληνικό χάντμπολ ανέλυσε ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Λαζόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Champions League.
 
Τα όνειρά του για την ΑΕΚ ανέλυσε στην ιστοσελίδα του Champions League ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Λαζόπουλος. Όπως τόνισε, στόχος του είναι να κατακτήσει η «Ένωση» σύντομα την κορυφή της Ευρώπης και παράλληλα να αναβαθμίσει το χάντμπολ σε όλη την Ελλάδα. 
«Όραμά μας είναι να δούμε την ΑΕΚ στην ελίτ του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Θέλουμε να πάρουμε μέρος στο Final 4 και να κατακτήσουμε και τον τίτλο τα επόμενα χρόνια. Για την προσεχή σεζόν στόχος μας είναι να αποκομίσουμε εμπειρίες αντιμετωπίζοντας ομάδες που έχουν καταξιωθεί. Αυτό θα μας βοηθήσει για το μέλλον», τόνισε. 
«Ξέρω καλά πως η φήμη του ελληνικού χάντμπολ δεν είναι πολύ καλή, αλλά από φέτος, η ομάδα μας που έχει 1,5 εκατομμύριο φιλάθλους, θέλει να το αλλάξει αυτό. Η ΑΕΚ θέλει να αναβαθμίσει το χάντμπολ στην Ελλάδα», δήλωσε. 
«Η απόφασή μου να επενδύσω στο άθλημα προέκυψε από την αληθινή αγάπη μου για την ομάδα, αυτό που αντιπροσωπεύει για την κοινωνία και ονειρεύομαι να δω να κατακτούμε τίτλους και να κάνουμε τους οπαδούς μας περήφανους», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου