Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΔΙΚΕ.ΑΣ : Με στόχους και όρεξη για δουλειά…

Πηγή: ΔΙΚΕΑΣ facebook page
 
Του Δημήτρη ΜπάγιαΤη τελευταία τους προπόνηση για φέτος έκαναν οι αθλητές του ΔΙΚΕ.ΑΣ Νέας Ιωνίας τη Πέμπτη 25 Ιουλίου, με το νέο τους προπονητή Γιώργο Δραγάζη.
Το παρόν όπως και σε κάθε προπόνηση έδωσε και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Προδρομίδης ο οποίος πλέον θα ασχολείται μόνο με τα διοικητικά του συλλόγου. Ο περσινός πρωταθλητής της Β εθνικής ΔΙΚΕ.ΑΣ, πρωταγωνίστησε φέτος στα γήπεδα της Α2, κατακτώντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα ανδρών νοτίου 
ομίλου, με διαφορά μόλις ενός βαθμού από τη πρωταθλήτρια Αναγέννηση Βύρωνα.
Οι παίχτες και οι προπονητές έχουν είδη θέσει τους στόχους για τη νέα χρονιά και περιμένουν με ανυπομονησία τις 26 Αυγούστου όπου και ξεκινάνε τη προετοιμασία τους.
Ο κ. Προδρομίδης δήλωσε : Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά φέτος. Η δεύτερη θέση για εμάς ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των αθλητών μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος μας φέτος ήταν η τετράδα, στη πορεία είδαμε ότι μπορούμε για κάτι παραπάνω αλλά εν τέλει φάνηκε πως η προπόνηση μόνο δεν αρκεί αλλά χρειάζεται και η εμπειρία, η οποία μας έλειπε. Όλα αυτά πλέον είναι πίσω και εμείς θέλουμε να κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Είδη έχουμε αρχίσει τις προετοιμασίες για τη καινούρια χρονιά.
Ο πολύπειρος νέος προπονητής της ομάδας κ Γιώργος Δραγάζης δήλωσε : Ο ΔΙΚΕ.ΑΣ είναι μια ομάδα νεαρή με μικρό μ.ο. ηλικίας και αποτελείται κυρίως από παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο και πολύ όρεξη για δουλειά. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα, μία χρονιά που αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α2 και αυτό είναι τιμή για μένα. Έχω δεθεί με τον σύλλογο , αφού έχω και εγώ τον υιό μου στο παιδικό τμήμα. Τα παιδιά έχουν πολύ διάθεση να βελτιωθούν και αν δουλέψουμε με θέληση και σύμπνοια , μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.Εύχομαι λοιπόν υγεία σε όλους μας, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους που θέσαμε, με όλες τις δυνάμεις μας.
Σύσσωμη η ομάδα μας (Προπονητές, Αθλητές, γονείς), θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αθλητές οι οποίοι βοήθησαν καθοριστικά στη πορεία της ομάδας μας φέτος, και να τους ευχηθούμε υγεία και καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.
Αναλυτικά :
• Κεδέρης Χρήστος (αρ.εξτρέμ) ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
• Κουμαραδέλης Εμμανουήλ (περιφερειακός) ΑΕΚ
• Αντωνιάδης Ιωάννης (τ/φ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
• Χάλαρης Αντώνης (δεξ.εξτρέμ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
• Ειρηναίος Τσάκουλης (περιφερειακός) ΚΑΜΑΤΕΡΟ
• Γκουλέ Σωτήρης (περιφερειακός) Εξωτερικό (Ντουμπάϊ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου