Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ανανέωσε ο Σωτήρης Μαραγκός στον Διομήδη

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Μπήκε και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ των ανανεώσεων για τον Διομήδη, καθώς ένας ακόμα αγαπημένος της πράσινης εξέδρας, ο Σωτήρης Μαραγκός, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο σε άμυνα και επίθεση των Λύκων.
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε λοιπόν και η τελευταία εκκρεμότητα για αυτό το καλοκαίρι και πλέον όλοι στην ομάδα είναι ιδιαιτέρα ικανοποιημένοι, καθώς παρέμεινε ατόφιος ο ελληνικός κορμός της ομάδας και με τις προσθήκες των νέων παικτών, ο Διομήδης είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
Οι διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του ΠΑΟΚ ήταν σκληρές, αλλά σε άριστο κλίμα και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή που ικανοποίησε και τις δύο πλευρές. Αυτό που μέτρησε ιδιαίτερα, ήταν η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να συνεχίσει στον Διομήδη. 
Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε σχετικά με την παραμονή του, στην ιστοσελίδα του Διομήδη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα παίξω στην ομάδα που θέλω. Επιθυμία μου και στόχος μου είναι να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου