Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Πηγή: http://www.handball.org.gr
 
Η ΟΧΕ αντί στεφάνου θα καταθέσει ποσό εις μνήμην του Γιώργου Αντωνίου στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ σε ένδειξη πένθους σε όλους τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής όλων των κατηγοριών της νέας σεζόν θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Χρηματικό ποσό στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα καταθέσει και ο ΟΦ Νέας Ιωνίας μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου τόνισε για την απώλεια του Γιώργου Αντωνίου:
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Είχε στην καρδιά του το χάντμπολ και έδινε τα πάντα για αυτό. Ήταν ένας πραγματικός κύριος που θα μας λείψει πάρα πολύ. Εύχομαι κουράγιο στην οικογένεια του, τώρα πρέπει όλο το άθλημα να την στηρίξει».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης και επί σειρά ετών συνεργάτης του Γιώργου Αντωνίου, δήλωσε: «Κλαίει η καρδιά μας για τον άδικο χαμό του Γιώργου. Έφυγε ένας αδερφός και ένας πολύτιμος συνεργάτης. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά σε κάτι μπαράζ στα Καμένα Βούρλα το 1995 και από τότε είχαμε στενή συνεργασία. Είναι μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του χάντμπολ. Ήταν ένας ακούραστος εργάτης».
Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Αντωνίου εξέφρασε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Θανάσης Νικολίτσας, καθώς και ο ΣΥΔΧΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου