Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Φίλιππος με φιλοδοξίες!

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά ο Φίλιππος τη νέα χρονιά. Η ομάδα της Βέροιας είχε σήμερα στο ξενοδοχείο Αιγές, την πρώτη συνάντηση της διοίκησης, με την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες, οι οποίοι αργότερα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση.

Το καλωσόρισμα στους παίκτες έκανε το μέλος της Επιτροπής Χάντμπολ Γιώργος Χατζόγλου. Στην ομιλία του τόνισε ότι μια ομάδα παραγόντων ανέλαβε να σώσει τον Φίλιππο από τα…βράχια και βάζοντας χρήματα έδωσαν στην ομάδα ξανά πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. «Ο Φίλιππος δημιουργήθηκε για να είναι πρωταθλητής» σχολίασε ο κ. Χατζόγλου και πρόσθεσε ότι «χτίστηκε» μια ομάδα με καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. «Πρέπει να είμαστε μια οικογένεια» είπε καταλήγοντας ο κ. Χατζόγλου.
Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους της διοίκησης και οι Πρόδρομος Σουβατζόγλου, Παναγιώτης Σαράφης. «Με συλλογική προσπάθεια προσπαθούμε να φέρουμε τον Φίλιππο εκεί που του αρμόζει» τόνισε ο κ. Σουβατζόγλου ενώ ο Παναγιώτης Σαράφης πρόσθεσε: «Θέσαμε ένα όραμα, να απλώσουμε τον Φίλιππο στην κοινωνία». Στην συνάντηση εκ μέρους της διοίκησης αλλά και της επιτροπής χάντμπολ παραβρέθηκαν οι Γρηγόρης Γεωργιάδης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Νίκος Νούλας, Γιώργος Μεταξάς, Γρηγόρης Αποστολίδης, Γιώργος Ξυλογιάννης, Δημήτρης Φάκας.
Η προπονητική ομάδα
Υψηλούς στόχους έθεσε στον χαιρετισμό του ο τεχνικός του Φιλίππου Κώστας Τούτσης. «Θέλω να είμαστε μια οικογένεια. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Στόχος μας είναι η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πρέπει να ανοίξουμε την πόρτα της ομάδας στον κόσμο». Χαιρετισμός απηύθυναν και οι συνεργάτες του κ.
Τούτση, Κώστας Δεληγιάννης, Γιάννης Τζουμάκης. Ο Κώστας Δεληγιάννης τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν επαγγελματισμό ενώ ο Γιάννης Τζουμάκης πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει οικογενειακό κλίμα.
Οι παίκτες
Εκ μέρους των παικτών ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μπαντής εξέφρασε την χαρά του που η ομάδα μπαίνει ξανά σε τροχιά πρωταθλητισμού και πρόσθεσε ότι ίσως κάποιοι παίκτες δεν άντεξαν αυτό που πάει να γίνει και έφυγαν από τον σύλλογο. Τον καλύτερό τους εαυτό ζήτησε από τους συμπαίκτες του και ο Γρηγόρης Σανίκης.
Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας παραβρέθηκαν όλα τα νέα αποκτήματα. Στις δηλώσεις τους οι Γιώργος Μαστορογιάννης, Γιώργος Κότσυφας, Φάνης Δεληγιάννης, Σάββας Καρυπίδης, Μπάμπης Ανανιάδης ευχήθηκαν μια καλή χρονιά με υγεία, και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που βρίσκονται στην ομάδα του Φιλίππου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου