Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Μπαράζ ανόδου για την Α1ανάμεσα σε Πανελλήνιο και Αρχέλαο

Αναστολή λειτουργίας της ιστορικής ομάδας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας

Δυστυχώς η ομάδα που έγραψε ιστορία στο ανδρικό χάντμπολ, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά. Εδώ και καιρό οι διοικούντες το τμήμα είχαν ενημερώσει την ομοσπονδία χάντμπολ για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος.
Έται ο Ιωνικός που επρόκειτο να αγωνιστεί στη Handball Premier τη νέα σεζόν απέσυρε τη συμμετοχή του. Ο Πανελλήνιος και ο Αρχέλαος Κατερίνης που είναι δύο σύλλογοι με σπουδαία προσφορά στο χάντμπολ ειδικά οι "Ολυμπιονίκες", θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη Handball Premier.
Η ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:
"Με έγγραφο τους στην Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος οι δευτεραθλήτριες ομάδες των δύο ομίλων της Α2 Ανδρών περιόδου 2014-15, Πανελλήνιος Γ.Σ. (1ος όμιλος) και ο Αρχέλαος Κατερίνης (2ος όμιλος) δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα μπαράζ ανόδου στην Handball Premier της περιόδου 2015-2016.
Ο νικητής του μπαράζ θα καταλάβει την κενωθείσα θέση που δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση του Ιωνικού ΝΦ, ο οποίος ανέστειλε για έναν χρόνο την λειτουργία του ανδρικού του τμήματος. Στο αμέσως επόμενο διάστημα η ΔΕΠ/ΟΧΕ θα ορίσει τον αγώνα μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου