Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Παρέμεινε «λύκος» ο Ντάσεβιτς


Kάτοικος Άργους θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Λούκα Ντάσεβιτς, καθώς συμφώνησε με τον Διομήδη, για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Η ανακοίνωση:
«Στον Διομήδη θα βρίσκεται και φέτος ο πολύτιμος Σέρβος Λούκα Ντάσεβιτς, ο οποίος πέρσι, στην πρώτη του αγωνιστική χρονιά με τους Λύκους, έκλεψε τις εντυπώσεις με το ταλέντο, το πείσμα και τη δύναμή του, καθώς πολλές φορές ήταν ο κορυφαίος παίκτης μας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ξεχωρίζοντας για τη συνεχή βελτίωση που παρουσίαζε μέρα με τη μέρα.
Δυνατός και εκρηκτικός παίκτης, με γρήγορο σουτ από την περιφέρεια, αλλά και εξαιρετικός αμυντικός στη θέση που αγωνίζεται, ο Λούκα θα έχει φέτος σίγουρα κομβικό ρόλο στη νέα ανανεωμένη ομάδα των Λύκων. Η παραμονή του στον Διομήδη αξιολογήθηκε ως σημαντική από την Διοίκηση και τον προπονητή μας και έτσι επήλθε συμφωνία για έναν ακόμα χρόνο με τον αριστερό ίντερ από την Σερβία».
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα του Διομήδη, καθώς η πρόκληση αυτή τη χρονιά είναι μεγαλύτερη, αφού το ρόστερ αποτελείται από νέους ταλαντούχους παίκτες και σίγουρα όλοι μας θα θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Προέχει η πολλή δουλειά και οι προπονήσεις, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Πέρσι, φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό… Είμαι σίγουρος ότι φέτος η ομάδα θα έχει πολλά νέα πράγματα να δείξει και βεβαίως να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου