Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο Μανώλης Λαδάκης του Γ.Σ.Χανίων σε καμπ της Εθνικής ομάδας


ΣΕ ΚΑΜΠ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΡΙΑ ΧΑΝΙΩΤΑΚΙΑ
Η Κατερίνα Μπόσκοβιτς και η Αρετή Καμπανιέρη (της ΕΑΧ Χανιά) μαζί με τον Μανώλη Λαδάκη (του Γ.Σ. Χανίων) αναχωρούν απόψε ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, απ' όπου στη συνέχεια θα μεταβούν στη Δράμα, προκειμένου να πάρουν μέρος σε προπονητικό καμπ των εθνικών ομάδων παμπαίδων-παγκορασίδων που θα διεξαχθεί εκεί, αύριο και το Σάββατο, με τη συμμετοχή παιδιών απ' όλες τις περιφέρειες της χώρας μας. 
Τα τρία χανιωτάκια (που έχουν γεννηθεί το 1997) επιλέχθηκαν από τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Κότσιρα, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του (μαζί με τον Παναγιώτη Ιατρούδη) στα Χανιά. 
Σίγουρα η πρόσκληση αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική τόσο για τα παιδιά, όσο και για τα σωματεία τους και τους δίνει κίνητρο για να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη.  
Για τον Λαδάκη να σημειώσουμε ότι είναι μαθητής στο Γυμνάσιο Πλατανιά, η ομάδα του οποίου πήρε την 1η θέση στο τουρνουά Γυμνασίων που έγινε στο κλ. Κλαδισού (παρουσία των δυο προαναφερομένων ομοσπονδιακών τεχνικών) και αυτός είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου