Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κέρδος οι εμπειρίες


Κέρδος οι εμπειρίες από τη συμμετοχή των παμπαίδων του Γ.Σ. Χανίων στο DUKE 2011
Αναμενόμενα ήταν τα αποτελέσματα της ομάδας παμπαίδων του νεοσύστατου Γυμναστικού Συλλόγου Χανίων στο διεθνές τουρνουά χάντμπολ που διοργάνωσε στην Αθήνα ο Δούκας. Μπορεί να γνώρισε την ήττα και στα πέντε παιχνίδια που έδωσε, όμως το ζητούμενο για τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου δεν ήταν να κοντράρουν τους αντιπάλους τους σ’ ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά (μετείχαν οι 6 καλύτερες ελληνικές ομάδες της κατηγορίας και δύο πρωταθλήτριες Σερβίας), αλλά να πάρουν μια πρώτη αγωνιστική γεύση από το άθλημα.
Σίγουρα η συμμετοχή αυτή του Γ.Σ. Χανίων αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για την ομάδα των παμπαίδων ν’ αποκτήσει γενικότερες εμπειρίες, οι οποίες θα της φανούν πολύτιμες στη συνέχεια.
Τα δεκαεπτά παιδιά που αγωνίστηκαν στην Αθήνα ήταν: Σαμαράς Γιώργος, Μπέντο Ορέστης, Λαδάκης Μανώλης, Ξυνιδάκης Γιάννης, Λιοδάκης Μανώλης, Μαρμαριτσάκης Φίλιππος, Καρατζάκης Μανώλης, Τσακίρης Γιώργος, Πρέζα Γιουργκεν, Παπαδάκης Δημήτρης, Φάσουρας Κων/νος, Μπούφι Αλέξης, Πάνα Βίκτωρ,Σκουλούδης Μανώλης, Ασένοβ Κρασιμίρ, Κιτράκης Κώστας και τα συνόδευαν οι προπονητές Δημήτρης Πουλιδάκης και Αλέκος Μαλινάκης.
Η προετοιμασία του συλλόγου, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν, συνεχίζεται μετ’ εμποδίων, αφού το πρόβλημα με τις προπονητικές ώρες παραμένει ( δεν έχει δοθεί ούτε μια ώρα στα κλειστά γυμναστήρια των Χανίων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου